Έχεις 11 καλούς λόγους για να κάνεις στέκι σου το Nixon

Και όχι, το burger δεν είναι μέσα σε αυτούς (αν και θα ήθελα).
Έχεις 11 καλούς λόγους για να κάνεις στέκι σου το Nixon



Είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω για το Nixon (στο τέλος δεν θα βρίσκουμε τραπέζι), αλλά πάντα θα προφασίζομαι έναν ακόμη λόγο για να το κάνω. Σκέφτηκα, λοιπόν, να αραδιάσω μερικούς για να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον ''Κύριο Πρόεδρο''.

 

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Η μουσική: Πρώτον, θα ακούσεις όλα εκείνα τα ψαγμένα κομμάτια που δεν θα προλαβαίνεις να κάνεις Shazam. Θα ακούσεις και Cohen.

Τα events: Το παλιό screen room έχει μετατραπεί σε έναν θεατράλε χώρο όπου φιλοξενούνται ενδιαφέροντα live, εκτός βέβαια από τα κλασικά πλέον Deepthroat Sessions.

Η καρμπονάρα: Καπνιστή πανσέτα, παρμεζάνα, αβγό, πιπέρι. Αν τη δοκιμάσεις, there is no way back.

Το Indian chicken curry: Η πρόταση του chef Marko Rossi εκπλήσσει ευχάριστα.

Το cocktail Mint & Lime Daiquiri: Δεν μπορείς να σταματήσεις στο ένα – ούτε στα δύο, μεταξύ μας.

Το Sloppy Joe: Που κρυβόταν αυτό το πιάτο τόσο καιρό; Το βρίσκεις στο brunch menu.

Το brunch: Ας σταματήσουμε πια να το θεωρούμε τάση, κι ας καταλήξουμε στο ότι μας αρέσει και αποτελεί μία καλή αφορμή για να μαζευόμαστε με φίλους τις Κυριακές και να περνάμε ωραία.

Τα scones: Είχα φάει τα καλύτερα σε ένα μαγαζάκι στο Εδιμβούργο, που ούτε ο φίλος μου ο Μάριος, που σπούδαζε εκεί, δεν θυμάται το όνομά του. Πλέον, τα βρίσκω στο brunch menu του Nixon. Ελπίζω να ξέρει ο chef ότι αν τα βγάλει θα κάνω φασαρία.

Ο πολυέλαιος: Το trademark του μαγαζιού που μας έχει κάνει όλους να αναρωτηθούμε κάποια στιγμή αν θα ταίριαζε στο σαλόνι μας.

Ο κόσμος: Αυτό που μου άρεσε ανέκαθεν στο Nixon είναι ότι πετυχαίνεις πάντα κάποιον φίλο σου. Κι αυτό από μόνο του κάνει το μαγαζί ακόμα πιο οικείο.

Το μπαρ: Σου δίνει την εντύπωση ότι παίζεις σε film noir. Να φταίει άραγε το martini ή οι barmen;

 

Info

Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός, τηλ. 2103462077

www.nixon.gr