Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί δεν θέλουμε να ξέρουμε για τους πρώην σας

Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε άντρα και μάλιστα… οπτικοποιημένος!
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί δεν θέλουμε να ξέρουμε για τους πρώην σας



Ο κάθε άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, έχει ένα ερωτικό παρελθόν. Α ή Β. Εμείς σαν άντρες όμως δεν θέλουμε να ξέρουμε για το δικό σας. Δεν μπορούμε. Δεν είμαστε κατασκευασμένοι για να το αντέχουμε.

Να το πάμε από την αρχή. Προφανώς και όταν σας γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι πρώτοι σας. ΟΚ, δεν ζούμε άλλωστε και στην εποχή που ο πατέρας σας, θα σας αντάλλαζε για 5 πρόβατα. 2015 είμαστε και οι σεξουαλικές σχέσεις έχουν «ανοίξει».

Ο έρωτας μας ήρθε. Γινήκαμε ζευγάρι και αγαπηθήκαμε. Κάποια στιγμή όμως θα πάει η (καταραμένη) συζήτηση στο με πόσες γυναίκες έχουμε πάει εμείς. Και τότε θα γίνει η ερώτηση-πυρηνικός σταθμός-Τσέρνομπιλ: «Εσείς με πόσους έχεις πάει;».

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. Τώρα θα πείτε να μην ρωτάμε. Και όμως θα ρωτήσουμε ενώ γνωρίζουμε πως θα ξεκινήσει ένας καυγάς με τα όλα του. Γιατί θα ρωτήσουμε; Γιατί μέσα μας υπάρχει αυτή η φωνή που λέει «Κάντο! Κάντο τώρα». Κάτι το οποίο άλλωστε είναι και χαζομάρα.

Αν (ΜΗΝ) απαντήσετε αυτόματα θα γίνει ένα πραγματικά μαγικό γεγονός: Αυτόματα στα μάτια μας οπτικοποιείται (what;) το τι κάνατε με τους άλλους. Τόσο μαγικά! Σε κλάσματα δευτερολέπτου ξεπηδούν σκηνές με εσάς να κάνετε σεξ με άλλον, άλλους, δεν ξέρω. Ένα μίνι εγκεφαλικό κάνει την εμφάνιση του, γιατί πολύ απλά και το νούμερο δεν θα είναι αυτό που περιμέναμε. Επιπλέον υπάρχει και ο κίνδυνος να φύγει και άλλη ερώτηση-καρμανιόλα: «Ήμουν ο καλύτερος έστω;». Και το τρικούβερτο γλέντι συνεχίζεται…

Μας πειράζει. Πολύ να ξέρουμε πόσοι υπήρχαν πριν από εμάς στο κρεβάτι σας (δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο μέρος). Όσο μεγαλύτερο είναι το νούμερο μας, εσείς το βρίσκεται γοητευτικό. Ότι έχουμε εμπειρίες. Το αντίστροφο μας κομπλάρει. Προφανώς και έχουμε το ΑΔΙΚΟ του αιώνα, γιατί η ζωή σας είναι δική σας και πρέπει να την χαίρεστε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Και καλά κάνετε! Εγώ προσωπικά στηρίζω.

Ο άντρας που δεν έχει ανασφάλειες όταν πάει εκεί η κουβέντα πρέπει να ξεκόψει την συζήτηση απλά: «Κάθε άνθρωπος έχει το παρελθόν του. Δεν έχει σημασία ποια ήσουν πριν, σημασία έχει ποια είσαι μαζί μου, τώρα». Απλά, όμορφα, ξεκάθαρα!

Γιατί λοιπόν να χαλάμε τις καρδιές μας; Όταν κυρίες μου η συζήτηση φτάσει εκεί, απλά κόψτε την κουβέντα ή ετοιμαστείτε να δείτε μια αντρική κρίση νεύρων και κακομαθημένου παιδιού σε ένα συγκλονιστικό πακέτο.

Τώρα, αν νομίζετε πως θα κάνει σοφότερο τον σύντροφο σας να ξέρει το «μαγικό» σας νούμερο, τολμήστε το. Εγώ ευθύνη δεν έχω, τα έχω πει και αμαρτία ουκ έχω…

ΥΓ: Κύριοι ξεπεράστε το επιτέλους! Η ατάκα «Εγώ είμαι άντρας, μπορώ να κάνω ότι θέλω» δείχνει μόνο ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ!

Δες ΕΔΩ τι κάνετε εσείς οι γυναίκες και μας εκνευρίζετε