Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια την προσοχή σας! Αυτά μας ξενερώνουν στο κρεβάτι

Ναι, υπάρχει και άλλη όψη του νομίσματος…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια την προσοχή σας! Αυτά μας ξενερώνουν στο κρεβάτι



Η στιγμή του σεξ για τον άντρα είναι ιερή. Γιατί είτε θα έχουμε εκείνη την ώρα τον Βεζούβιο στο κρεβάτι, είτε γιατί μπορεί να αποδειχτεί και η όλη φάση κάτι σαν κρύα… μακαρόνια! Και μην ρωτήσετε, δεν τρώγονται τα άτιμα. Οπότε μην κάνετε εκείνη την ώρα όσα περιγράφω παρακάτω…

Το ότι φτάσατε στο κρεβάτι μας, σας αξίζει συγχαρητήρια. Εξαιρετική επιλογή! Σαν τις εκπτώσεις του Φεβρουαρίου. Αλλά μην μας ξενερώσετε με συγκεκριμένα πράγματα, όπως όταν βρίσκουμε παντελόνι και δεν έχει το νούμερο μας (1,85, 82 κιλά είμαι και δεν βρίσκω $#@$@). Kαι ναι, σας έχω πει μια φορά ήδη τι μας αρέσει στο κρεβάτι. Μην τα λέω και δεύτερη φορά (για μια ψυχή στο δίπλα γραφείο)...

Να ξεκινήσουμε από τα προκαταρκτικά…

Η τρίχα στα πόδια και στις μασχάλες είναι ανεπιθύμητη. Υποψία τρίχας βασικά. Γιατί οι δικές μας υπερκαλύπτουν both of us. Τώρα στην ευαίσθητη περιοχή δεν είναι κατακριτέο. Είναι θέμα γούστου του καθενός. Δεν κατακρίνουμε κανέναν!

Αν δεν θέλετε να κάνετε στοματικό σεξ με την καρδιά σας, απλά μην κάνετε. Γιατί οι μορφασμοί, τα σκουπίσματα και τα άλλα ρίχνουν το mood τόσο γρήγορα, όπως κατεβαίνει η μπύρα το καλοκαίρι. Πολύ γρήγορα. Οπότε αν δεν θες, απλά μην το κάνεις. Να ξέρεις όμως ότι είναι two way street. Για τους περισσότερους…

Στο κυρίως πιάτο τώρα. Οι ιαχές σφαξίματος-σουβλίσματος-πανηγυρισμού γκολ στο 93’-μας εξιτάρουν και μας φτιάχνουν. Μια στο τόσο. Το συνεχόμενο αρχίζει και γεννά απορίες στον ανδρικό εγκέφαλο του στυλ «Με δουλεύει τώρα;», «Ακουγόμαστε στον γείτονα;», «Μπας και παθαίνει κανά κωλικό;», «Μετά να φάμε σουβλάκι ή πίτσα;». Όλα με μέτρο κυρίες μου.

Το dirty talking είναι ωραίο. Πολύ ωραίο. Αλλά αν μας αρχίσετε σε ατάκες από πορνό ελληνικής προελεύσεως, θα μας κομπλάρετε, θα γελάσουμε, θα νομίζουμε πως έχετε διπλή ζωή και τα ρέστα (τα βλέπω).

Και τώρα στα πιο hot. Όταν τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο άγρια στο πρώτο «μη» το οποίο συνοδεύεται με χειρονομία τραβήγματος… χεριού (δεν το περίμενες ε;), αυτόματα πέφτει η… διάθεση (ούτε αυτό το περίμενες). ΟΚ, για να κάνω τον συνήγορο του Διαβόλου ξανά, υπάρχουν μερικά όρια. Αν περαστούν κατά την διάρκεια του sex γίνεται πάντα με συναίνεση ΣΑΣ. Γιατί ως γνωστόν οι γυναίκες ρυθμίζουν τα πάντα στο sex έστω και αν νομίζουμε ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά.

 Και στα… χασομέρια (στα τελειώματα της πράξεως) πάλι οι χειρονομίες δεν είναι αποδεκτές. Τα χέρια μπροστά, οι μορφασμοί και τα σχόλια για πολλά που θα εμφανιστούν με την λήξη του έρωτος (δεν μπορώ να γίνω σαφέστερος γιατί ήδη μου κουνάνε από μακριά χαρτί απόλυσης) θα μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα. Εντάξει, όχι τόσο ώστε να κουλουριαστούμε στο ντουζ σε εμβρυακή στάση, αλλά άσχημα.

Και για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις, όλα είναι καθαρά θέμα πάθους. Το να γίνονται ασκήσεις επί χάρτου για το τι θα γίνει εκείνη την ώρα και πως, οδηγεί στο υπέρτατο ξενέρωμα και στους δυο. Και επίσης εννοείται πως υπάρχουν όρια που αν ενοχλούν έναν από τους δυο απλά μπαίνουν.

Τώρα αν βγαίνετε ραντεβού με τον Christian Grey… βοήθεια σας, γιατί ο τύπος δεν καταλαβαίνει και από πολλά!

Δες ΕΔΩ γιατί μας αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες