Εξομολογήσεις ενός άντρα: Προσοχή κορίτσια! Έτσι σας θέλουμε στο κρεβάτι

Έχεις δει κάτι καρό φουστίτσες και λευκά πουκαμισάκια; Ε, κοντά είσαι…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Προσοχή κορίτσια! Έτσι σας θέλουμε στο κρεβάτι



Αφού ανέλυσα τις σχέσεις και τους έρωτες, ας αναλύσω και το μετέπειτα γυναίκες για να γλυτώσουμε χρόνο και… πολύ χρόνο. Γυναίκες ετοιμαστείτε να μάθετε πως σας θέλουμε στο κρεβάτι του πόθου! Μην γίνει του τρόμου μόνο…

Και αφού κάνατε το σωστό (μπράβο!) και αποφασίσετε να κυλήσετε στον βούρκο της ακολασίας (που λέει ο λόγος. Σε κρεβάτι καταλήγει το θέμα) να είστε προετοιμασμένες για όλα και για τίποτα. Ναι, συμβαίνει και αυτό αλλά think positive…

Καταρχήν μην έχετε αυταπάτες πως σκεφτόμαστε πως έχετε κυτταρίτιδα. Ούτε καν θα παρατηρηθεί γιατί ως γνωστόν ένας άντρας που φτάνει εκεί κοιτάζει άλλα και άλλα. Κάπως έτσι να ξέρετε θέλουμε και το… κατιτίς μας στα εσώρουχα. Ναι, οι ζαρτιέρες είναι πολυπόθητες. Όπως και τα εσώρουχα που τονίζουν τα δυνατά σημεία. Τα πολύ complicated δεν μας συγκινούν γιατί θέλουν γνώσεις μηχανολογίας για να βγουν. Και μιας και έφτασα εδώ: Τι διάολο παίζει με τα σουτιέν που ανοίγουν από μπροστά; Αλήθεια τώρα;

Στα προκαταρκτικά (δώσε βάση) θέλουμε φουλ τα πάντα. Τα έχουν πει για το στοματικό σεξ άλλοι άντρες σε ετούτο εδώ το site (τι δεν θυμάσαι; Εδώ τα έλεγαν τα παιδιά), οπότε περισσεύω. Ο λαός μίλησε. Στα… δικά σας τώρα, δεν θέλουμε να ακούγονται οι φράσεις «μη» και «όχι». Έτσι έλεγε η μαμά μας όταν πηγαίναμε να φάμε μαρμελάδα. Τώρα λοιπόν που μαντραχαλέψαμε στο… γλυκό δεν θέλουμε τέτοια. ΟΚ, εννοείται αν κάτι για εσάς είναι ταμπού ή ενοχλητικό το λέτε με όμορφο τρόπο.

Στην διάρκεια της ερωτικής πράξης (sex σαν να λέμε) τα βογκητά και οι αναστεναγμοί είναι αποδεκτοί με ενθουσιασμό. ΑΛΛΑ… μην το κάνετε λες και σας σφάζουμε ή τρώτε κλωτσιά στο καλάμι. Όχι, είναι εκνευριστικό. Όπως και το αντίθετο. Βουβό γαλλικό κινηματογράφο βλέπει η γιαγιά μου. Γιατί είναι κουφή και δεν καταλαβαίνει.

Τα λόγια και το τι θέλετε επίσης συνεκτιμάτε στον συνολικό βαθμό. Γιατί απλά δεν πηγαίνουμε στα κουτουρού (αν και αν ξέρεις τι κάνεις, ξέρεις…), απλά γλιτώνουμε χρόνο. Ξέρουμε και τι θέτε. Και όχι αν σας ρίξουμε και καμιά σφαλιαρίτσα στα οπίσθια ή σας τραβήξουμε τα μαλλιά δεν το κάνουμε από κακία. Απλά μας βγαίνει και μας αρέσει.

Τώρα από δω ξεκινάει το special section… Μερικοί από εμάς θέλουν όσο περνάει η ώρα πιο hard πράγματα. Το πρωκτικό σεξ το θέλουμε όλοι (άμα γνωρίσεις άντρα που σου λέει δεν το σκέφτομαι και τέτοια, χώρισε τον. Έμπλεξες με ψεύτη), αλλά αν δεν μπορείτε, πονάτε, δεν θέλετε βρε αδερφέ, δεν έγινε και κάτι. Αν πάλι επιμένει ο παρτενέρ σας ντυθείτε και φύγετε. Δεν είστε υποχρεωμένες για το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ που δεν απολαμβάνετε και εσείς…

Το μεγάλο φινάλε επίσης διαφέρει. Άλλοι θέλουν πάνω σας, άλλοι μέσα σας και άλλοι πιο… μέσα σας. Δηλαδή στο στόμα. Όχι, ούτε αυτό δεν είστε υποχρεωμένες. Αν νιώσετε πως είστε έτοιμες για κάτι wild εκείνη την ώρα, πείτε το ή δείξτε το. Το απροσδόκητο στο σεξ είναι ο παράγοντας Χ που μας εκτινάσσει την απόλαυση.

Τι θέλουμε τελικά; Να έχουμε πλάι μας μια γυναίκα που θα είναι ανοιχτή σε όλες τις σεξουαλικές προκλήσεις, να ξέρει τι θέλει και να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η ποικιλία είναι αυτή που κρατάει το πάθος αναμμένο. Και για να σε προλάβω, αυτό ισχύει πρώτα για εμάς τους άντρες.

Σε κάθε περίπτωση το παν είναι η οικειότητα και ο σεβασμός. Αν δεν σέβεσαι τα όρια του άλλου, δεν θα το απολαύσει κανείς. Και επίσης το σημαντικό είναι να ξέρουμε ότι αυτά θα τα ζήσουμε με κάποιον που αξίζει.

Γιατί σε one night stand θα πάρουμε ίσα με… 10% από αυτά που ζητάμε και τα δυο φύλα!

ΥΓ: Και ξύρισμα φουλ ολούθε...

Και αν δεν θυμάσαι, διάβασε ΕΔΩ τους λόγους που προτιμάμε το ποδόσφαιρο από τα ραντεβού!