Απιστία: H ανακάλυψη του αιώνα: Το microchip που σου στέλνει μήνυμα αν πάει με άλλη

Αν είσαι από αυτές τις θέομουρλες ζηλιάρες, αυτό θα γίνει το gadget σου!
Απιστία: H ανακάλυψη του αιώνα: Το microchip που σου στέλνει μήνυμα αν πάει με άλλη



Aργεί στο γυμναστήριο, στη δουλειά, στη βόλτα με τους φίλους του και σε ζώνουν τα φίδια; Βλέπεις στον ύπνο σου ότι κάνει σεξ με την κολλητή, την αδερφή ή τη μάνα σου; Βλέπεις ωραίες γυναίκες να κυκλοφορούν και θες να του κλείσεις τα μάτια;

Αν είσαι από αυτές τις τρελές που βλέπουν παντού ένα κρεβάτι και πάνω τον σύντροφό τους με κάποια άλλη, τότε (και μόνο τότε) ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά και να σκέφτεσαι τρόπους για να τους τοποθετήσεις το microchip που θα σε αφήσει να κοιμηθείς ήσυχη τα βράδια.

Έχουμε και λέμε. Οι φήμες έλεγαν ότι τον ερχόμενο Νοέμβρη θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα microchip που θα το τοποθετείς στο επίμαχό του και ένα αντίστοιχο στο δικό σου. Κάθε φορά λοιπόν που θα πηγαίνει με κάποια, ακριβώς επειδή δεν θα έχει εκείνη το αντίστοιχο chip για να κάνει match, θα σου έρχεται μια ειδοποίηση στο κινητό, ότι κάτι "κακό" κάνει εκείνη τη στιγμή. 

Έτσι έλεγε τουλάχιστον το TMZ World News, που είχε δώσει και όνομα στο προϊόν "Commit-Tech". Πολλοί βγήκαν και διέψευσαν το άρθρο βέβαια, με τις ζηλιαρόγατες που κυκλοφορούν εκεί έξω όμως, να σταυρώνουν τα δάχτυλα, προκειμένου να είναι η πιο αληθινή είδηση που διάβασαν αυτό το καυτό καλοκαίρι. 

Το chip or not to cheat? Ιδού η απορία που περιμένουμε πώς και πώς να μάθουμε τι τελικά συμβαίνει!

Δες εδω 10 μύθους για τα "πρέπει" στο σεξ (στο μυαλό των ανδρών)!