10 Μύθοι για τα... πρέπει στο σεξ (στο μυαλό των ανδρών)!

Αγόρια πλέον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι...
10 Μύθοι για τα... πρέπει στο σεξ (στο μυαλό των ανδρών)!



Στο σεξ όλα επιτρέπονται, αυτό το λέμε και θα το ξαναλέμε συνέχεια. Και φυσικά παίρνουμε ως δεδομένο ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ιδιαίτερα γούστα. Πολλοί άντρες όμως νομίζουν ότι ορισμένες συμπεριφορές στο σεξ είναι απαγορευτικές, την ίδια ώρα που για εμάς τα κορίτσια είτε είναι τελείως αδιάφορες, ενώ σε μερικές περιπτώσεις μας αρέσουν κιόλας. 

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τη λίστα τέτοιων συμπεριφορών και πραγμάτων που δεν απαγορεύονται στο σεξ, ούτε όμως μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Τα «πρέπει» δηλαδή των αντρών που για εμάς είναι προαιρετικά. 

#1 Πρέπει να είμαι σκληρός

Υπάρχουν στιγμές που σας θέλουμε σκληρούς και άλλες που σας προτιμούμε γλυκούς και ευγενικούς. Δεν υπάρχει κανόνας. Απλά φροντίστε να τηρείτε την σοφή κουβέντα που λέει «παν μέτρον άριστον». 

#2 Πρέπει να έχω ξυρισμένο στήθος

Μην νομίζετε ότι επειδή καμαρώνουμε τον Σάκη τον Ρουβά δεν μας κάνει και ο Σάκης ο Υδραυλικός. Ξυρισμένοι ή αξύριστοι το ίδιο μας κάνει. Αρκεί να κάνετε καλό σεξ. 

#3 Δεν πρέπει να της τραβάω τα μαλλιά

Ναι, μπορείτε να μας τραβήξετε το μαλλί, απλά μην το παρακάνετε. Το θέμα είναι να είστε gentlemen και να μην μας πονάτε. Ίσα ίσα που είναι διεγερτικό. 

#4 Πρέπει να είμαι γυμνασμένος

Καμία σχέση. Και την κοιλιά τη θέλουμε και καμία από εμάς δεν πρόκειται να σας κρίνει αν είστε αγύμναστοι. Το παν είναι να υπάρχει αυτοπεποίθηση και τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. 

#5 Δεν πρέπει να εξωτερικεύω τις φαντασιώσεις μου

Φοβάστε να εξωτερικεύσετε τις φαντασιώσεις σας για να μην σας κρίνουμε; Μαντέψτε: Και εμείς έχουμε φαντασιώσεις και ίσως να είναι πολύ πιο kinky από τις δικές σας. Αν τις μοιραστείτε μαζί μας στη χειρότερη περίπτωση να τις απορρίψουμε και στην καλύτερη να κάνουμε πραγματικότητα τη μεγαλύτερη φαντασίωσή σας. Το θέμα είναι ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση μας. 

#6 Πρέπει μετά το σεξ να κάνουμε αγκαλιές και φιλιά

Η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται από την περίπτωση. Αλλά μην νομίζετε ότι και οι γυναίκες έχουν ανάγκη μετά το σεξ να μιλούν μαζί σας με τις ώρες για τη ζωή, το μέλλον και το τι φάγατε για μεσημέρι. Και εμείς έχουμε δουλειές αύριο και χρειαζόμαστε ύπνο και ξεκούραση. 

#7 Πρέπει να της φέρομαι σαν πριγκίπισσα

Και όμως στο σεξ δεν είναι ανάγκη να μας φέρεστε βασιλικά. Δυστυχώς, και εμείς έχουμε επηρεαστεί από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και θέλουμε να μας υποτάσσουν καμιά φορά. Αλλά ούτε είναι προτεραιότητά μας. 

#8 Δεν πρέπει να φέρνω φαγητό στο κρεβάτι

Νομίζετε ότι θα μας φανεί γελοίο σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε μία φαντασίωση τύπου «9μιση εβδομάδες»; Δεν θα πούμε όχι αν έρθετε στο κρεβάτι με σαντιγί και μερέντα, ίσα ίσα θα χορτάσουμε από κάθε άποψη. 

#9 Πρέπει να λέω πάντα «ναι» στο σεξ

Ηρεμήστε. Θα το καταλάβουμε αν είστε κουρασμένοι, άνθρωποι είμαστε. Μην σας γίνει όμως και συνήθεια. 

#10 Πρέπει να της μιλάω αισθησιακά 

Αγχώνεστε ότι τα λόγια που θα λέτε πρέπει να είναι ψαγμένα και να μας απογειώσουν; Χαλαρώστε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην είστε τελείως αθόρυβοι, δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι και σε αυτό.