Tα 5 πιο (αλλόκοτα) ανατρεπτικά ραντεβού που έχω βγει με το αγόρι μου!

Με την καλή έννοια! (Και θέλω και άλλα τέτοια!)
Tα 5 πιο (αλλόκοτα) ανατρεπτικά ραντεβού που έχω βγει με το αγόρι μου!



Εδώ και λίγο καιρό βγαίνω date με ένα ανατρεπτικό τυπάκι. Ανατρεπτικό γιατί δεν είναι συνηθισμένο. Γιατί δεν είναι copy paste από τα άλλα τυπάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω. Που θέλουν απλά να βγουν για ποτό μαζί σου και μετά να καταλήξετε απλά να κάνετε σεξ. Και το επόμενο date σας θα είναι πάλι με την ίδια σειρά. Ετοιμάζεσαι, βάφεσαι, είσαι σέξι, πίνεις ποτό, κάνεις σεξ, γεια. Πλήττω. Καμία έκπληξη. 

Η έκπληξη όμως στην δική μου περίπτωση ήρθε στα ξαφνικά. Αυτό το αγόρι με έχει τρελάνει. Όχι γιατί είναι όμορφος, όχι γιατί έχει πράσινια μάτια, ξανθά μαλλιά και είναι σαν σερφάς. Αλλά plus σε όλο αυτό, γιατί είναι διαφορετικός. Με την έννοια των date. 

Δηλαδή κάθε φορά που θα βγούμε θα μου προτείνει και κάτι αλλόκοτο. Με την καλή έννοια. Όπως:

1. "Να πάμε για ποδήλατο βράδυ". (Τέλειο; Σκέφτηκα αμέσως.)
Πήραμε τα ποδήλατά μας και ξεκινήσαμε από Ομόνοια για να καταλήξουμε Ν.Σμύρνη και μετά να πάμε Παγκράτι για να καταλήξουμε Τουρκοβούνια και πάλι πίσω Σύνταγμα. Φυσικά κάναμε τις απαραίτητες στάσεις για να κάνουμε γλύκες και να πούμε και καμία κουβέντα. 

2. "Πάμε να κάνουμε scuba diving"; (Wow! Aναφώνησα από μέσα μου και σχημάτισα ένα τεράστιο χαμόγελο!)
Ήρθε με πήρε από το σπίτι (gentleman) και με πήγαμε Βουλιαγμένη. Φάγαμε μια τέλεια βάφλα, ήπιαμε καφέ και έπειτα πήγαμε για scuba! Πόόόσο τέλεια εμπειρία! Τρελάθηκα εκεί κάτω στο νερό. Βγάλαμε και selfies ένα σωρό.

3. "Πάμε να παίξουμε ΚΙΝΟ"; (Ας παίξουμε την τύχη μας, σκέφτηκα!)
Εντάξει, αυτό δεν είναι ακριβώς date. Είχαμε πάει για ποτό και κάναμε ένα break, δοκιμάζοντας την τύχη μας. Κερδίζαμε-χάναμε 2 ευρώ max. Γελάσαμε πολύ πάντως!

4. "Πάμε να κάνουμε SUP"; (Πωπω, τέλειο-θα είναι σαν να κάνω surf!)
Το αγόρι έχει SUP. Οπότε και όφειλε να με μάθει να κάνω. Μαγιό, γυαλιά, αντηλιακό και όρεξη για βουτιές. Μέχρι να μάθω να σταθώ εκεί πάνω έπεσα αρκετές φορές όπως μπορείς να φανταστείς. Πλάγια, με την κοιλιά...Άουτς!

5. "Θέλεις να δούμε ταινία σπίτι μου"; (Εκεί που με είχε συνηθίσει στα ανατρεπτικά concept μου πετάει αυτή την πρόταση. Δεν ξενέρωσα, αλλά σκέφτηκα πως θα κουράστηκε να σκέφτεται διαφορετικά.)
Και όμως έκανα λάθος. Αυτό το τυπάκι είναι για να σε τρελαίνει περισσότερο. Διότι με κάλεσε σπίτι του για να με βγάλει στον μεγάλο του κήπο, με έβαλε να κάτσω στην κούνια και μου είχε μια έκπληξη. Ταραταμ...Έβαλε προτζέκτορα και είδαμε την ταινία από εκεί. Και η φάση ήταν λίγο ρομαντική!
Πες μου εσύ...

Y.Γ: Δεν θα σου πω ποια συντάκτρια είμαι. Απλά θα σου δώσω ένα hint. Eίμαι κατα φαντασίαν surf girl! (χαχαχα...ανακάλυψέ με!)

Plus: Δες 10 πράγματα που μου την σπάνε στην αδελφή μου (που είναι μικρότερη!). Μήπως έχεις και εσύ μικρότερο αδελφάκι; Τότε καταλαβαίνεις τι και πως!