10 πράγματα που μου την σπάνε στην αδελφή μου!

Αν και είναι το support girl μου σε ότι και αν κάνω!
10 πράγματα που μου την σπάνε στην αδελφή μου!



Πες μου ότι και εσύ έχεις μικρότερη αδελφή και με καταλαβαίνεις. Με πιάνεις γιατί μπορεί να έχω νεύρα αλλά και ποιες λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την διαφορά στο μυαλό μου και να με κάνουν έξαλλη. Βέβαια μέσα σε όλη αυτή την παράνοια (νεύρα-αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά), πρέπει να δηλώσω πως σαν την Σόφη καμία! Διότι είναι η καλύτερή μου φίλη...και όλα αυτά τα κλισέ που λένε αλλά εννοούν για την αδελφή τους. 

Όπως για παράδειγμα:

-Το μπάνιο είναι γεμάτο με τρίχες και δεν έχει σκεφτεί ποτέ να πάρει ένα χαρτί να τις μαζέψει. Είναι τόσο απλό για μένα και τόσο σύνθετο γι΄αυτήν.

+ Όμως είναι το support girl μου όποτε υπάρχει κάποια παρεξήγηση με τους γονείς μας! Και εγώ το ίδιο!

-Δεν πρέπει να κάνω θόρυβο όταν κοιμάται. Γιατί και ένα τσικ να κάνω αυτή θα το ακούσει και θα με βρίσει σίγουρα ή στην καλύτερη θα μου κάνει μια παρατήρηση τύπου " Δεν σέβεσαι..." 
Αλλά αυτή μπορεί να κάνει θόρυβο όταν εγώ κοιμάμαι. Και αν της πω κάτι, θα τα ακούσω κιόλας!

+ Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε! Όταν την βλέπω πολύ παθαίνω overdose και μου την σπάει ακόμα και όταν τρώει ένα μήλο, αλλά όταν δεν την βλέπω της στέλνω μηνύματα αγάπης! (Διπολική προσωπικότητα;)

-Με πολύ δυσκολία και πρήξιμο μου δίνει τα ρούχα της, αλλά τα δικά μου ρούχα-αξεσουάρ-τσάντες-παπούτσια-κοσμήματα είναι αυτονόητο να τα δανείζεται! 

-Οι γονείς μου ήταν πιο free με το "μικρόβιο" (μη παρεξηγήσιμο υποκοριστικό-το λέμε μεταξύ μας). Εγώ είχα και τους περιορισμούς μου. Έχω σπαστεί με αυτή την τακτική...αλλά πάει πέρασε. 

-Οι φίλοι μου πάντως που την γνωρίζουν δεν αντιλαμβάνονται το πόσο σπασικλάκι είναι στα δικά μου μάτια! Αλλά καταβάθος χαίρομαι με αυτό, μωρέ! Και μη σου πω ότι όταν το καταλάβουν και κάνουν σχόλια τους το κόβω. Μόνο εγώ μπορώ να πω γι΄ αυτήν κάτι "αρνητικό" και να το πάρω μετά πίσω!

+ Έχουμε τρομερή χημεία στο χιούμορ. Μπορούμε να γελάμε μαζί με το οτιδήποτε. Να αυτοσαρκαστούμε και μετά να τσακωθούμε. Έτσι απλά γίνεται η ανατροπή. 

- (+)Όταν μου λέει έτσι απλά την γνώμη της για ένα θέμα που με απασχολεί. Και έχει δίκιο, όσο και αν σε πειράζει! Όμως εγώ σπάζομαι που είναι τόσο λογική. (Τόσο παράλογη λογική!) 

-Όταν δουλεύω non stop και δεν προλαβαίνω να φτιάξω το σπίτι περιμένω έτσι μια μικρή βοήθεια στην καθαριότητα και στην τακτοποίηση του σπιτιού. Όμως αυτή είναι YOLO! Μπορεί και να τρελαθώ στα νεύρα όταν γυρνάω κατάκοπη (είμαι κάπως υπερβολική) και βλέπω άπλυτα πιάτα στην κουζίνα, πεταμένα παπούτσια και το ισιωτικό στο σαλόνι. (Αυτό το τελευταίο με ξεπερνάει!)

+ Μπορώ να της πω τα πάντα και να μην με παρεξηγήσει! Ακόμα και το πιο κουλό.

+ Ξέρει τα πάντα για μένα. Ακόμα και τα πιο ντροπιαστικά πράγματα. Αλλά δεν πρόκειται να πει ποτέ τίποτα. (Καλά ας τολμήσει...ξέρω κι εγώ!)

+ Δεν βαριόμαστε ποτέ μεταξύ μας και έχουμε τα δικά μας inside jokes.

-Μου την δίνει όταν μου φωνάζει μπροστά στις φίλες της και με κάνει ρεζίλι. Hello είμαι η μεγαλύτερη! (Ναι, εδώ με συμφέρει η δικαιολογία της ηλικίας.)

-Όταν γίνεται επικριτική στα ερωτικά μπερδέματά μου! (Ποια είπαμε ότι είναι η μεγαλύτερη; Plus: Έχει και δίκιο!)

-Δεν υπάρχει φρένο στις σχέσεις μας. Θα με βρίσει (χωρίς λόγο), θα μου φωνάξει μπροστά σε κόσμο, θα μου κλείσει το τηλέφωνο, θα την πάρω πίσω 123 φορές και δεν θα το σηκώσει, θα παίξουμε και ξύλο, θα κάνουμε και σαν υστερικές. Αλλά μετά από 5 λεπτά θα είναι λες και δεν έχει συμβεί τίποτα!

-Μου την σπάει όταν βαριέται να βγει μαζί μου. Με σνομπάρει; (Με πιάνει και η αδελφική ανασφάλεια!)

Και ιδού το "μικρόβιο": 

Δες εδώ γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά μαυριστικό spray! Είναι λίγο σουρεάλ!