Αυνανισμός: Ήξερες ότι όσο μεγαλώνεις πρέπει να αυνανίζεσαι πιο συχνά;

Ή ότι οι γυναίκες που αυνανίζονται έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση;
Αυνανισμός: Ήξερες ότι όσο μεγαλώνεις πρέπει να αυνανίζεσαι πιο συχνά;



Αυνανισμός. Ένα θέμα ταμπού. Κάποτε. Γιατί το έτος 2016 που δεν σε σοκάρουν τα οπίσθια της Καρντάσιαν, το στήθος της Άμπερ Ρόουζ, τα οικονομικά σκάνδαλα, ο σουρρεαλισμός της τηλεόρασης, δεν γίνεται να σε σοκάρουν οι γυναίκες που αυνανίζονται. Και ακόμα χειρότερα δεν γίνεται να σε σοκάρει η ιδέα ότι αυνανίζεσαι εσύ.

Άλλωστε κατά καιρούς, η επιστήμη έχει μιλήσει: Ο αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία και όχι μόνο. Έρευνες έχουν δείξει για αρχή ότι οι γυναίκες που αυνανίζονται έχουν αυτοπεποίθηση.

Απολύτως λογικό αν σκεφτείς ότι ένας άνθρωπος που αγαπάει το σώμα του και απολαμβάνει να το ευχαριστεί, αποκλείεται να μην είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του, σε σχέση με κάποιον που ντρέπεται να αγγίξει και να ικανοποιήσει αυτό που επί της ουσίας είναι.

Επίσης μεγαλώνοντας είναι πολύ σημαντικό να αυνανιζόμαστε, τόσο το σεξ όσο και ο αυνανισμός είναι ένας τρόπος να διατηρήσεις τα σωστά επίπεδα ορμονών στο αίμα σου. Επίσης είναι ένας τρόπος να διατηρήσεις τη σεξουαλική σχέση με τον σύντροφό σου σε ένα καλό επίπεδο, προκαλώντας τον εαυτό σου να παραμείνει σεξουαλικός και να μην βαριέται.

Αυνανισμός σημαίνει επίσης λιγότερο στρες. Αχ υπέροχες ενδορφίνες! Μάλιστα πολλοί λένε ότι πρέπει να το κάνεις όσο συχνά γυμνάζεσαι!

Τέλος, να θυμίσω πάλι το έτος που ζούμε. Και να σου προτείνω να ξεπεράσεις ένα ακόμα ταμπού: Αυτό τον sex toys. Αναβάθμισε τον αυνανισμό σου, με τα κατάλληλα εργαλεία!

 

Δες εδώ πώς μπορείς να γίνεις θεά του σεξ με πέντε μόλις βήματα!