Sex Goddess: Μπορείς να γίνεις με πέντε απλά βήματα

Αρκεί να τα πιστέψεις και να τα ακολουθήσεις κατά γράμμα.
Sex Goddess: Μπορείς να γίνεις με πέντε απλά βήματα



Διαβάζεις όλα τα κείμενα που αφορούν το sex. Νιώθεις ανασφάλεια ότι κάτι δεν κάνεις καλά και θες να παίρνεις ιδέες για να ικανοποιείς όσο καλύτερα μπορείς το αγόρι σου. Αλλά πριν κρεμαστείς από τον πολυέλαιο για να αποδείξεις πόσο καλή είσαι στο κρεβάτι, ξεκίνα με πέντε (πιο) απλά βήματα.

Αγάπησε το σώμα σου
Ναι ακούγεται πολύ γενικό και θα απορήσεις τι σχέση έχει αυτό με το sex. Μεγάλη. Πως θα το "χρησιμοποιήσεις" με άνεση και σεξουαλικότητα, αν ντρέπεσαι γι' αυτό;

Απελευθέρωσε την ντροπή σου
Άσε τα φώτα αναμμένα, δοκίμασε, πειραματίσου, κάνε στάσεις που δεν έχεις ξανακάνει (κι αν δεν τα καταφέρνεις, γέλα με τον εαυτό σου), κάνε λάθη για να μάθεις, άκου τι θέλει ο άλλος και προσπάθησέ το. 

Παίξε ρόλους, γίνε αυτό που στην καθημερινότητά σου δεν είσαι. 

Αυτοϊκανοποιήσου
Εσύ ξέρεις καλύτερα πότε και με ποιο τρόπο τελειώνεις. Τι χρειάζεται για να φτάσεις στο pick. Κι αυτό το ξέρεις μέσω της αυτοϊκανοποίησης. Αν δεν το κάνεις, ξεκίνα τώρα. Δεν είναι ταμπού.

Απόλαυσε το ταξίδι
Ο οργασμός δεν είναι ο μόνος σκοπός για να κάνεις sex. Αντίθετα, όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Αν σκέφτεσαι έτσι από εδώ και στο εξής, θα δεις ότι η ερωτική ζωή σου θα ανέβει πολλά level.

Βρες κάποιον που να του αρέσει το sex
Σε όλους αρέσει. Αλλά εσύ βρες αυτόν που να το θέλει συχνά. Αυτό που λέμε να το κάνετε σαν "σκυλιά". Να σε ξυπνάει τη νύχτα, να σε στριμώχνει στις γωνίες, να σε πηγαίνει στις τουαλέτες όταν είστε έξω, να μην κρατιέται και να σε γδύνει στο αυτοκίνητο. Practise + πάθος + συχνότητα = sex goddess.

Δες εδώ τι πρέπει να ξέρεις πριν "κατέβεις" και ανοίξεις το στόμα σου.