Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια, τι πραγματικά πιστεύουμε για το σώμα σας

Από supermodel μέχρι κορίτσια της διπλανής πόρτας…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια, τι πραγματικά πιστεύουμε για το σώμα σας



Να ξεκινήσει το κείμενο με μια μεγάλη σοφία: Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα. Ακόμη και η Γεωργία Βασιλειάδου είχε την δική της ομορφιά. Τι είναι αυτό που κοιτάζουμε πρώτα πάνω σε μια γυναίκα; Το σώμα της. Και να ξέρετε κορίτσια πως δεν έχουμε την γνώμη που πιστεύετε κατά 99%.

Εσείς οι γυναίκες έχετε ένα πολύ άσχημο ελάττωμα. Να έχετε ανασφάλειες με το σώμα σας. Γραμμάριο παραπάνω στη ζυγαριά, ήρθε η συντέλεια. Αν έχετε και περίοδο εκείνες τις μέρες θα καταστραφεί το σύμπαν. Θέλετε να μάθετε λοιπόν τι πιστεύουμε για τα σώματά σας; Τι μας ενοχλεί και τι όχι; Διαβάστε παρακάτω και κατεβείτε από την ζυγαριά για όνομα του Θεού…

-Οι γυναίκες με καμπύλες

Αυτή είναι η αγαπημένη μας κατηγορία. Μια γυναίκα με καμπύλες δείχνει πως είναι να ζεις χωρίς ενοχές. Να αγαπάς το σώμα σου χωρίς να φτάνεις σε ακρότητες και υστερίες. Θα πείτε «Ρε φίλε, αν είναι τριψήφιο το νούμερο της ζυγαριάς;». Θα σας πω λοιπόν ένα μυστικό. Τα κιλά είναι νούμερα. Τίποτα άλλο. Θυμάστε την Βέττα Μπετίνη που κυνηγούσε τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην ταινία «The Kopanoi»; Είχε καμία ανασφάλεια; Ούτε καν! Μια γυναίκα που δεν έχει ανασφάλεια για τα κιλά της είναι μια sexy γυναίκα. Αγαπάει αυτό που είναι και δεν ζει με την προκατάληψη. Μπράβο κορίτσια!

-Οι πολύ αδύνατες κοπέλες

Μια κοπέλα με λίγα κιλά, είναι μια γυναίκα που… μανουβράρεται εύκολα στο κρεβάτι. Μεγάλο προσόν. Εννοείται πως το υπερβολικά αδύνατο σώμα δεν αρέσει σε κανέναν και πραγματικά σταματήστε να είστε εμμονικές με τέτοια πρότυπα. Το αδύνατο σώμα μας αρέσει. Φυσικά σκεφτόμαστε «Δεν τρώει, οπότε θα με βάλει και σε μια τάξη». Οπότε εσείς τα αδύνατα κορίτσια παίρνεται ένα επιπλέον πόντο.

-Οι γυμνασμένες γυναίκες

Εδώ υπάρχουν δυο υποκατηγορίες: Η γυναίκα-Hulk και η γυναίκα-γυμνάζομαι. Η πρώτη κατηγορία δεν μας αρέσει. Ποιος θέλει δίπλα του μια γυναίκα με δικέφαλα μεγαλύτερα από τα δικά του; Ή τετρακέφαλους σαν τον Cristiano Ronaldo; Η δεύτερη κατηγορία είναι all-star. Με σφιχτό ποπό και πεταχτούλη (κάντε squat). Εννοείται ότι ΔΕΝ θα σας ακολουθούμε στο γυμναστήριο. Και τις δυο…

-Το supemodel

Εντάξει, πάμε σε άλλο επίπεδο. Μια γυναίκα που πρέπει να είναι έτσι λόγω δουλειάς έχει τα υπέρ της (προφανώς εμφάνιση) αλλά έχει και τα κατά της: Δεν τρώει! Τι να κάνουμε αν βγούμε και κοιτάζετε την χοιρινή και δεν την πλησιάζετε; Ούτε καν! Δεν θα κοροϊδέψω τους φίλους αναγνώστες: Όποιος έχει δίπλα του ένα τέτοιο κορίτσι, μάλλον δεν νοιάζεται για τα υπόλοιπα. Ας είμεθα και ειλικρινείς.

Έχει τόσο μεγάλη σημασία το σώμα μιας γυναίκας τελικά; Ναι. Όχι όμως την μεγαλύτερη. Η γυναίκα που θα ερωτευτούμε είναι αυτή που θα έχει ένα… τσικ παραπάνω από ό,τι οι άλλες. Και μοντέλο της Victoria’s Secret να είναι, αν δεν έχει αυτό που θα μας τραβήξει δεν θα δούμε σοβαρά το θέμα.

Μην έχετε λοιπόν ανασφάλειες για το σώμα σας, αν είστε… χοντρές ή αδύνατες. Να αγχώνεστε για το αν είστε ο εαυτός σας για αρχή. Μια γυναίκα που δεν ντρέπεται για αυτό που είναι ή δεν προσποιείται να ξέρετε πως έχει πολλές ελπίδες να την ερωτευτούν πραγματικά.

Εσείς που προσέχετε την επιφάνεια και μόνο… sorry!  

Διαβάστε τι λατρεύουμε σε εσάς γυναίκες

Διαβάστε πότε αποφασίζουμε να σας απατήσουμε