Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, αυτά λατρεύουμε και δεν το παραδεχόμαστε

Και ας κάνουμε τους ανήξερους...
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, αυτά λατρεύουμε και δεν το παραδεχόμαστε



Ναι, μας αρέσουν οι πολύ μικρές κινήσεις. Αυτές που θα κάνετε και δεν θα πούμε ότι μας αρέσουν γιατί είμαστε macho. Όχι πολύ, αλλά είμαστε. Βασικά νομίζουμε ότι είμαστε, αλλά όταν κάνετε αυτές τις μικρές κινήσεις εμείς λιώνουμε.

Θα σας τα πω ένα-ένα, οπότε να τα ξέρετε και εσείς. Και μην περιμένετε πως άντρας θα τα παραδεχτεί. Απλά χαμογελάει…

-Όταν ακουμπάτε το κεφάλι σας στο στήθος μας

Ή και το ανάποδο να ξέρετε! Τέλοσπαντων, όταν βλέπουμε τηλεόραση μετά από μια κουραστική μέρα ή μετά το sex όταν ξαπλώνετε στο στήθος μας είναι η απόλυτη στιγμή χαλάρωσης για εμάς. Ακόμη και όταν κοιμάστε στο στήθος μας. Και αν τρέχει και λίγο σαλάκι τι έγινε μωρε;

-Όταν μας στέλνετε πρώτες μήνυμα

Υπάρχει μια μεγάλη πίεση σε εμάς τους άντρες να στείλουμε πρώτοι. Να πούμε το σωστό. Ναι, δεν το λέμε ποτέ και γίνεται ένας μικρός χαμός (είναι και ανάδρομος ο Ερμής). Οπότε να μας στείλετε εσείς πρώτες, αυτόματα μας βγάζετε από την δύσκολη θέση και μας φτιάχνετε και την μέρα.

-Όταν μας λέτε ότι μας εκτιμάτε

Το σημαντικότερο κοπλιμέντο που έχω ακούσει εγώ είναι «Ξέρεις να φέρεσαι σε μια γυναίκα». Και όχι ότι σήμαινε και κάτι αλλά ένιωσα σημαντικός. Γιατί η κυρία απέναντι μου εκτίμησε 2-3 απλές χειρονομίες. Οπότε τρελαινόμαστε για κάτι τέτοια κοπλιμάν…

-Όταν παίζετε με τα μαλλιά σας

Εντάξει, σαχλό σας φαίνεται αλλά είναι ίσως το πιο χαλαρωτικό πράγματα. Αν το κάνετε θα δείτε δίπλα τον σύντροφο σας να χαμογελάει και να σας κοιτάζει. Δεν ξέρω γιατί μας αρέσει. Απλά μας αρέσει. Η προσήλωση που δείχνετε στο να τα γυρνάτε γύρω-γύρω; Ο τρόπος που τα κοιτάτε; Η έκφραση στο πρόσωπο σας; Δεν ξέρω αλλά είναι ωραίο.

-Να λέτε τα καλύτερα στις φίλες σας όταν βγαίνουμε

Ποιος δεν θέλει να ακούει την κοπέλα του να μιλάει με τα καλύτερα σε άλλες κοπέλες; Αυτόματα εξυψωνόμαστε σαν τον Superman, με τις υπερδυνάμεις μας να είναι… ότι κάνουμε γυναίκες να λένε όμορφα πράγματα για εμάς!

-Να μας στέλνετε όταν είμαστε έξω

Ποιος δείχνει ενδιαφέρον; Αυτός είναι που κερδίζει! Είναι πολύ απλό να στέλνετε ένα μήνυμα που λέει «Μωρό μου να προσέχεις». Τόσο απλό. Ποιος άντρας δεν θα χαμογελάσει; Μόνο αυτός που είναι έξω με την γκόμενα.

-Όταν μας πιάνετε το χέρι

Είναι λίγο γλυκανάλατο. Εμείς είμαστε γαϊδούρια. Δεν θα το κάνουμε. Όχι όλοι, αλλά η πλειοψηφία. Όταν μας πιάνετε το χέρι στο δρόμο νιώθουμε ΕΜΕΙΣ ασφάλεια. Όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτόματα δημιουργείται ένας δεσμός που μας κάνει άτρωτους. Ναι και στην παραλία με τις πατουσούλες να μένουν πίσω και την δίπλα κυρία να κυνηγάει τον Πετράκη… Τι γλυκό… 

Και ΑΥΤΑ κοιτάζουμε για να σας ερωτευτούμε

Και ΑΥΤΑ κάνετε και μας ξενερώνετε