Awkward! Οι αμήχανες στιγμές του πρώτου ραντεβού

Υπομονή! Δεν τα περνάς όμως μόνο εσύ.
Awkward! Οι αμήχανες στιγμές του πρώτου ραντεβού



Πρώτο ραντεβού. Αγχώθηκες και μόνο στη σκέψη; Δεν είσαι η μόνη. Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα δύσκολο ειδικά όταν δεν γνωρίζεις τον άλλο. Πρέπει η συζήτηση να κυλάει ωραία και να μην υπάρχουν αμήχανες σιωπές, δεν ξέρεις αν θα τον συμπαθήσεις τελικά και πάει λέγοντας. Ποιες στιγμές όμως είναι οι πιο αμήχανες; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα και να μην νιώθεις ότι τα ζεις μόνο εσύ.

 

● Τι να σημαίνει άραγε ότι θέλει να δείτε ταινία; Θα δείτε όντως ταινία ή πρέπει να κάνεις αποτρίχωση πριν πας σπίτι του;

● Η αμήχανη στιγμή όταν φτάνεις πρώτη στο ραντεβού και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Παίζεις λίγο με το κινητό, κοιτάς αμήχανα γύρω γύρω μην έρθει και ξαναπαίζεις με το κινητό.

● Όταν τον βλέπεις να σε περιμένει και σε βλέπει και εκείνος και έχεις ξεχάσει ξαφνικά πως να περπατάς σαν άνθρωπος, να τον κοιτάξεις ή όχι, να του χαμογελάσεις ή όχι; Awkward!

● Τον βλέπεις από μακριά και σκέφτεσαι πώς θα τον χαιρετήσεις! Να τον φιλήσεις ή είναι too much; Μήπως είναι καλύτερη η χειραψία; Μπα όχι... Να του πεις απλά γεια; Πολύ ψυχρό!

● Πρέπει επίσης να προσέξεις στις συζητήσεις να μην πεις κάτι για τη ζωή του που δεν σου έχει πει εκείνος αλλά το έχεις μάθει παρακολουθώντας όλα τα social media του.

● Τελικά δεν σου αρέσει και τόσο, δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας αλλά οι τρόποι σου δεν σε αφήνουν να τον αφήσεις εκείνη τη στιγμή και έτσι καταλήγεις να κάνεις συζητήσεις που δεν σε ενδιαφέρουν μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα.

● Σε γύρισε σπίτι και έρχεται η άβολη στιγμή του αποχαιρετισμού. Να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση ή να κάνεις πως δεν συμβαίνει τίποτα; Πέρασες όμως τόσο καλά που ένα φιλί θα απογείωνε τη βραδιά!

● Έφτασες πλέον σπίτι σου και θέλεις να το φωνάξεις ότι πέρασες τέλεια αλλά μήπως δεν είναι καλή ιδέα να του στείλεις μήνυμα; Το αιώνιο δίλημμα. Να του στείλεις ή να μην του στείλεις;

 

Δεν ξέρεις τι να κάνεις στο πρώτο ραντεβού; Μάθε εδώ περισσότερα.