Οι καλύτερες ιδέες για ένα διαφορετικό πρώτο ραντεβού

Δεν περιλαμβάνεται στη λίστα το ποτό στο μπαρ....
Οι καλύτερες ιδέες για ένα διαφορετικό πρώτο ραντεβού



Κάθε καινούρια γνωριμία ξεκινάει με έντονα συναισθήματα ενθουσιασμού και χαράς, καθώς και με - μεγάλες-  πολλές φορές προσδοκίες, ότι το αγόρι αυτό με το οποίο ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού για πρώτη φορά, δεν θα είναι σαν όλους τους πρώην σου. Πάλι αυτό το γνώριμο συναίσθημα. Πάλι αυτό το σφίξιμο στο στομάχι, το άγχος και η προσμονή. Για άλλη μια φορά προσπαθείς να γίνεις κούκλα μόνο για εκείνον, επιμελείσαι σχολαστικά το ντύσιμο και το βάψιμό σου, περιποιείσαι τέλεια τα μαλλιά σου και τον περιμένεις. Σου είχε πει να σκεφτείς ένα μέρος να πάτε, κάπου που σου αρέσει και περιμένει να το συζητήσετε μόλις συναντηθείτε. Τι θα έλεγες να ρίξεις μια ματια στις παρακάτω ιδέες; Διαφέρουν από τις κλασικές επιλογές των πρώτων ραντεβού και σίγουρα θα είναι ωραίο να ξεκινήσει η γνωριμία σας με μια πρωτότυπη έξοδο. Φτάνει με το ποτό στο μπαρ και το φαγητό στα εστιατόρια!

Θέλετε να βγείτε για φαγητό και ποτό;

- Μην κάνετε κράτηση σε κανένα εστιατόριο ή μπαρ! Γιατί να μην κανονίσετε να φέρει ο καθένας από κάτι, να βρείτε ένα ωραίο μέρος με όμορφη θέα και να περάσετε εκεί τη βραδιά σας, οι δυο σας; Ενα μπουκάλι κρασί εκείνος και μερικά συνοδευτικά εσύ και δε χρειάζεστε τίποτα άλλο. Πηγαίνετε σε ένα πάρκο ή σε μια παραλία και απολαύστε μια ρομαντική βραδιά μόνο για δύο.

- Γιατί να μην κανονίσετε να πάτε μαζί σε ένα μάθημα μαγειρικής; Θα ρίξετε πολύ γέλιο και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να περάσεις ευχάριστα και να γελάσεις στο πρώτο ραντεβού. Αν το ψάξεις λίγο, θα βρεις πολλές προσφορές. Σίγουρα θα είναι κάτι που θα θυμάσαι και θα θέλεις να επαναλάβεις. Οχι απαραίτητα σε μάθημα μαγειρικής πάλι, αλλά κάπου, οπουδήποτε, μαζί του. Άσε που μπορεί να γίνει και fan της μαγειρικής και να βγει ο master chef από μέσα του... Lucky you! 

- Τι λέτε αντί για ποτό και φαγητό, να πάτε για παγωτό ή frozen yogurt; Εκτός από κάτι διαφορετικό, η επιλογή παγωτού και γεύσεων, θα πάρει μακριά την αμηχανία που είναι λογικό να υπάρχει ακόμα μεταξύ σας. Άσε που θα δεις και κατά πόσο ταιριάζουν τα γούστα σας στα γλυκά και τις γεύσεις και αυτό είναι σημαντικό πράγμα να γνωρίζεις, αν αυτή η σχέση προχωρήσει καλά. Όχι;

- Ok, πεινάτε και θέλετε να πάτε καπου για φαγητό. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν προτιμάτε καλύτερα κινέζικο, ιταλική κουζίνα ή μεξικάνικη. Θα ήθελες λίγα springrolls με γλυκόξινη, αλλά και μια μπρουσκέτα τώρα θα ήταν σούπερ, ή μήπως ένα τάκος; Έχω μια ιδέα! Πηγαίντε και στα τρία! Παραδέξου το! Είναι κάτι που δεν έχετε ξανακάνει ποτέ. Διαλέξτε 3 μαγαζιά με διαφορετικές κουζίνες και παραγγείλτε στο καθένα από ένα ορεκτικό. Αυτό κι αν είναι κάτι που θα θυμάστε για πάντα!

- Πηγαίντε σε ένα πανηγύρι! Γιατί όχι; Τόσα γίνοται ακόμα! Αν δεν αντέχετε τα κλαρίνα, διαλέξτε μια εκδήλωση τέλοσπάντων. Αλλά εγώ επιμένω στο πανηγύρι. Έχει πλάκα! Θα φάτε, θα πιείτε, θα χορέψετε και θα περάσετε σούπερ!

Θέλετε να πάτε μια βόλτα κάπου;

- Επισκεφθείτε το Αττικό Πάρκο ή ένα μουσείο. Κάντε βόλτα σε ένα πάρκο ή περπατήστε στο κέντρο, χαζεύοντας βιτρίνες και πίνοντας milkshake στο συντριβάνι. Ή τι θα λέγατε για μια βόλτα στο λούνα πάρκ; Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά! Πόσες φορές θα χρειαστεί να πέσεις πάνω του και άλλες πόσες να του πιάσεις το χέρι, επειδή φοβάσαι; Σίγουρα θα είναι ένα ευχάριστο και άκρως διασκεδαστικό ραντεβού!

- Πηγαίνετε θερινό σινεμά, όσο ακόμα προλαβαίνετε ή σε μια συναυλία. Μια οικονομική επιλογή, την οποία θα χαρείτε και οι δύο. Ρίξε μια ματιά στο internet, δες τι παίζει σήμερα και επέλεξε εκείνο που σου κάνει περισσότερο.

- Αν είστε και οι δυο αθλητικοί τύποι, γιατί δεν δίνετε ραντεβού για τρέξιμο στο πάρκο, ή για ποδήλατο, αν έχετε και οι δύο; Κάντε το χόμπι σας παρέα! Αυτό το ραντεβού ξεκινάει σίγουρα καλά, γιατί μόλις βρήκατε ότι έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον, τη γυμναστική!

- Πηγαίνετε να δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα με μια μπύρα στο χέρι. Από πού θέλεις να το δεις; Σε μια παραλία, στο Λυκαβηττό; Γίνεται να πάει ένα ραντεβού στραβά, όταν σε πάει κάπου για να δείτε το ηλιοβασίλεμα; Αποκλείεται!

- Μήπως να πηγαίνατε για bowling; Για μπιλιάρδο;  Ή σε ένα μαγαζί που έχει βραδιά καραόκε; Πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να μην γελάσετε και να μην περάσετε υπέροχα; Ούτε εγώ το πιστεύω!

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις για να βγεις ένα διαφορετικό πρώτο ραντεβού, που δε μοιάζει με όλα τα προηγούμενα, τα συνηθισμένα. Αλλά ακόμα και αν είσαι σε σχέση, αυτές οι ιδέες είναι τέλειες για να τις δοκιμάσεις με το αγόρι σου και να ξεφύγετε λιγάκι από τα ίδια και τα ίδια.

Πάντως, αν πάτε προς Κηφισιά, ρίξε μια ματία στις καλύτερες αυλές που ξεχωρίσαμε, για να απολαύσετε το ποτάκι σας ή το καφεδάκι σας... Θα τις βρεις εδώ.