Γιατί το φθινοπωρινό σεξ τρελαίνει τις γυναίκες;

Οι συντάκτριες του FollowMe έχουν την απάντηση!
Γιατί το φθινοπωρινό σεξ τρελαίνει τις γυναίκες;



Από χθες το πρωί κάτι περίεργο συμβαίνει στη ζωή σου. Το πρωί που ξύπνησες, μύρισες το βρεγμένο χώμα μετά την καταιγίδα και ήσουν σίγουρη ότι όλη η εβδομάδα θα είναι οκ. Το φθινόπωρο, μπήκε για τα καλά, λοιπόν, και εσύ ξαφνικά άρχισες να σκέφτεσαι το σεξ.

Για την ακρίβεια, το φθινοπωρινό σεξ. Αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης που είχαμε με τα κορίτσια του FollowMe σήμερα το πρωί. Γιατί οι γυναίκες τρελαινόμαστε με το φθινοπωρινό σεξ; Βάλαμε κάτω τα δεδομένα, διαλέξαμε και ένα ψευδώνυμο για να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι χωρίς αναστολές και καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα:

Μόνα: Προσωπικά, με τρελαίνει το γεγονός ότι βρίσκομαι κάτω από παπλώματα και με ζεσταίνει ένα άλλο σώμα. Ούτε ιδρώνεις όπως το καλοκαίρι, ούτε δυσανασχετείς με τον καύσωνα. Άσε που αν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου με τα ψωμάκια ρίχνεις ένα σεντόνι πάνω σου (και καλά ότι κρυώνεις) και το παίζεις Αφροδίτη της Μήλου. 

Νανά: Ένα plus είναι το ότι μπορείς να φορέσεις διάφορα σέξι αξεσουάρ. Από καλσόν, ζαρτιέρες, κορσέ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Το καλοκαίρι δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες. 

Λίλα: Γιατί είναι τόσο ρομαντικό να κάνεις σεξ, ενώ έξω ακους τη βροχή. Γιατί ο χαλασμός που γίνεται έξω, ταιριάζει τέλεια με τον χαμό που γίνεται μέσα στο σπίτι. Γιατί επιτέλους, δε νιώθεις ότι κολλάς από τη ζέστη, αλλά ούτε τουρτουρίζεις ακόμα από το κρύο. Νομίζω ότι αν υπήρχε ιδανική εποχή για σεξ, αυτή θα ήταν το φθινόπωρο.

Σιένα: Ωραίο το καλοκαίρι δεν λέω, αλλά άμα δεν είσαι καλοκαιρινός τύπος λίγο βασανίζεσαι από τη ζέστη και τον ιδρώτα, και οι στενές επαφές (μακριά από κλιματιστικό) δεν είναι το καλύτερό σου. Η φθινοπωρινή δροσιά σου αλλάζει τη διάθεση, μια μεγάλη αγκαλιά όχι απλά δεν σε πνίγει αλλά την επιδιώκεις, τρυπώνετε κάτω απο τα σεντόνια και απολαμβάνετε το καλύτερο αγχολυτικό.  

Λάνα: Μόνο και μόνο που το φθινόπωρο είναι η εποχή της σοκολάτας φαντάζεσαι τι ορμές έχουμε εμείς τα κορίτσια. Επίσης, είμαστε σε mood σχέσης, δηλαδή πιο συναισθηματικές συγκριτικά με το καλοκαίρι που τα στάνταρντ έχουν πέσει οπότε και το σεξ είναι καλύτερο. 

Μπιζελάκι : Tέρμα η ζέστη και ο ιδρώτας, ζήτω τα δροσερά σεντόνια και το φθινοπωρινό σεξ. Τέτοια εποχή με ένα μαγικό τρόπο η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και ο σύντροφος μας είναι με ένα χαμόγελο συνέχεια στο πρόσωπο του. Καλώς ήρθες αγαπημένο φθινόπωρο...

Δες ΕΔΩ τι σου προτείνουν οι συντάκτριες του FollowMe να φορέσεις στο ραντεβού για να κάνεις σεξ.