Sex objects: Τι να φορέσω στο ραντεβού για να κάνω σεξ;

Οι συντάκτριες του FollowMe εξομολογούνται: Τι φοράμε πάντα όταν βγαίνουμε "καυτά" ραντεβού! Εσένα, ποιο είναι το τυχερό σου ρούχο;
Sex objects: Τι να φορέσω στο ραντεβού για να κάνω σεξ;



«Πώς ντύθηκες έτσι βρε παιδί μου» είπαμε τις προάλλες στην –ανώνυμη προς το παρόν- συντάκτρια η οποία με την αμφίεσή της στο γραφείο, μας έκανε να θέλουμε να γίνουμε άντρες και να τη βγάλουμε ραντεβού. Η αλήθεια είναι ότι η συνάδελφός μας θα έβγαινε όντως ραντεβού, κάτι που μας έκανε να ξεκινήσουμε τη συζήτηση για τα λεγόμενα «ρούχα και αξεσουάρ του σεξ».

Γιατί και ποια από εμάς δεν έχει ένα προκλητικό/τυχερό fasion item που φοράει κάθε φορά που βγαίνει ραντεβού ή κάθε φορά που κάτι καλό συμβαίνει στην ερωτική της ζωή; 

Γι’ αυτό και η διευθύντριά μας είπε να τα φέρουμε στο γραφείο την επόμενη μέρα προκειμένου να τα δείξουμε στις αναγνώστριες του FollowMe. Βάλαμε και ένα ωραίο κορίτσι να τα παρουσιάσει και έτοιμο το story μας. Το μόνο που έμενε, ήταν να αναδειχτεί η νικήτρια. Αρμόδιος γι’ αυτή τη δουλειά ήταν ο ένας και μοναδικός άντρας του γραφείου, ο Δημήτρης (ο οποίος δεν πρέπει να ξέρει ποιο κομμάτι ανήκει στην καθεμιά μας για να είναι αντικειμενικός -ναι, καλά κατάλαβες, χρησιμοποιήσαμε ψευδώνυμα σήμερα). 

Voila! 

Μανίνα: Μπορεί να σου φαίνεται βαρετό, αλλά το κόλπο με αυτό το κατά τα άλλα αδιάφορο μπλουζάκι είναι ότι λόγω των μεγάλων του ανοιγμάτων στα πλάγια αφήνει μία υπόνοια στήθους χωρίς όμως να φαίνεσαι β’ κατηγορίας. Μαγικό; Άσε που όταν το αγόρι επιχειρεί να σου πιάσει δήθεν την πλάτη βάζει το χέρι από μέσα. Διεκπεραίωσα ήδη δύο πετυχημένα ραντεβού φορώντας το και είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. 

Γιολίνα: Αυτό το φόρεμα είναι από τα αγαπημένα μου και μια σίγουρη επιλογή για ένα πρώτο ραντεβού, διότι αφενός είναι κομψό. Αφετέρου, η ανοιχτή πλάτη και το σκίσιμο που έχει στο πλάι, αφήνοντας τα πόδια να φανούν όταν περπατάς και όταν κάθεσαι σταυροπόδι, το κάνουν όσο σέξι πρέπει. Ομολογώ ότι είναι μια από τις καλές αγορές που έχω κάνει, αν και πιστεύω ότι γρήγορα θα βαρεθώ, λόγω του χρώματός του. Γιατί όπως και να έχει, πόσο να φορέσεις ένα εμπριμέ φόρεμα (σαν το μαύρο τίποτα!)

Skeleton: Ήταν μια περίοδος που προσπαθούσα να με πείσω πως το να ντυθώ "γυναίκα" θα ήταν καλύτερο για ένα πρώτο ραντεβού. Πολύ γρήγορα κατάλαβα πως δεν είναι ανάγκη να βάλεις γόβα στο πρώτο ραντεβού, δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο! Με τα All Star ήμουν ο εαυτός μου, περπατούσα στη γη με σιγουριά και δεν κοίταζα τον δρόμο μην σκοντάψω. Περπατούσα με ίσια την πλάτη και δεν προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου στα απαίσια πεζοδρόμια της Αθήνας. Μου άρεσε που δεν είχα την ανάγκη να κρατηθώ από πάνω του αν και σε κάποιες καταστάσεις συμφέρει η επαφή αυτή αλλά τι γινόταν αν δεν υπήρχε τελικά η χημεία; Ευτυχώς δεν παρατήρησα καμιά διαφορά στην συμπεριφορά των ανδρών. Όπως τους άρεσα πριν έτσι τους άρεσα και με τα sneaker μου!

Τζένη: Δεν είμαι ιδιαίτερα συναισθηματική και γενικά δεν πιστεύω σε μαγικά κόλπα και μαντζούνια. Υπάρχουν ωστόσο κάποια αντικείμενα που νιώθω πως έχουν μια ανεξήγητη ενέργεια και επιδρούν στην ψυχολογία μου με τρόπο... χμ ανεξήγητο! Έλα, παραδέξου το... Κι εσύ θα το έχεις ζήσει αυτό. Αν βγω ραντεβού και έχω μαζί μου αυτό το κρεμαστό κόσμημα τίποτα δεν θα πάει στραβά! Αφελές; Μπορεί! Αποτελεσματικό; 100%! Ο χίπις μου με το χρυσό λουλούδι, με κάνει να νιώθω ήρεμη, σέξι, γεμάτη αυτοπεποίθηση και πάρα πολύ τυχερή! Υπέροχο συναίσθημα; 

Ζένια: Γενικά η διαδικασία της προετοιμασίας για μια έξοδο, αυτό που στέκεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου και συνήθως φρικάρεις γιατί δεν ξέρεις τι να φορέσεις, μου φαίνεται ιδιαιτέρως βαρετή - αλλά τι να κάνεις πού είναι αναγκαία για το πρώτο ραντεβού. Αυτό εδώ το black&white φόρεμα με έχει γλιτώσει από το να πονοκεφαλιάζω για το τι να βάλω. Είναι στα χρώματα που αγαπώ, φοριέται άνετα και το χειμώνα με ένα χοντρό μαύρο καλτσόν, είναι αρκετά χαριτωμένο, κομψό και όσο πρέπει κοντό- γενικώς είναι αρκετά κοντά στο στυλ μου και νιώθω άνετα φορώντας το, βασικό για το πρώτο (και τα επόμενα) ραντεβού.Σίγουρα είναι ένα κομμάτι που με κάνει να αισθάνομαι όμορφη- τα υπόλοιπα τα αφήνω στη χημεία. 

Άρτεμις: Μην ξεγιελιέσαι από το πόσο απλό είναι αυτό το μπλουζάκι, διότι τα vibes που σου μεταφέρει είναι το κάτι άλλο. Με αυτό το μπλουζάκι νιώθω κουλάτη και sexy συνάμα! Όλα είναι στο μυαλό. Αν πιστέψω ότι κάτι μου δίνει αυτοπεποίθηση τότε έτσι είναι!  Και αποδεδειγμένα αυτό το πλεκτό crop top μπλουζάκι στο χρώμα του δέρματος που αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα κάνει πάταγο!

Κορίνα: Τι κι αν ειναι κάπως "ανδρικό"; Ποιος είπε ότι δεν αρεσουν τα boyfriend jackets στα αγόρια; Προτιμούν τα cool τυπάκια. Ειδικά αν δεν φορούν σουτιέν...
Σε ό,τι αφορά το δαχτυλίδι, είναι τόσο "διακριτικό" που πάντα κάποιος θα πετάξει μια εξυπνάδα για να σου πιάσει τη συζήτηση. 

Mπιζελάκι :  Kλασική αξία το nude σουτιέν με λευκή δαντέλα, το οποίο θα αναδείξει το στήθος τέλεια στο ραντεβού (ότι και αν φορέσεις) και στη συνέχεια θα τον εντυπωσιάσει που θα το δει και ο ίδιος με τα μάτια του. Εγγυημένη επιλογή!

Τώρα όσον αφορά τα σκουλαρίκια με τις πέρλες, μπορεί οι γυναίκες να νομίζουν ότι οι άντρες δεν κοιτάζουν τις λεπτομέρειες, αλλά για εμένα προσωπικά ο μύθος έχει καταρριφθεί πολλές φορές. Φόρεσε και εσύ ένα μάυρο θηλυκό φόρεμα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια-πέρλες και άσε τα μαλλιά σου ανακατεμένα και αν δεν περάσετε μαζί όλη τη νύχτα, εμένα να μη με λένε μπιζελάκι!

Αnd the winner is...

Δημήτρης: Εγώ απλά θα σας πω ότι έγραφα εκείνη την ώρα. Ξαφνικά οι γυναίκες εξαφανίστηκαν και δεν ξέρω τι έγινε. Με έβαλαν λοιπόν να διαλέξω ποιο από τα παραπάνω μου αρέσει και θα με οδηγούσε στο sex mode. Λοιπόν... Γιολίνα μπράβο σου! Το αέρινο φόρεμα σου (χωρίς σουτιέν) ήταν αυτό που με... φούντωσε. Στα συν το σκίσιμό του στο πλάι! Και όπως έχετε διαβάσει και στις Εξομολογήσεις, εμάς τους άντρες μας αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα φορέματα! Εύγε πάντως σε όλες κορίτσια. Γιολίνα μετά το γραφείο πάμε για καφέ εμείς...

Δες ΕΔΩ την καλύτερη συμβουλή για φλερτ από τις συντάκτριες του FollowMe.