Είσαι 20 και κάτι; Αυτός ο δεκάλογος του sex θα σε σώσει!

Γίνε το naughty boy που κάθε κορίτσι χρειάζεται!
Είσαι 20 και κάτι; Αυτός ο δεκάλογος του sex θα σε σώσει!



Όταν είσαι 20 και κάτι δεν έχεις και τόση εμπειρία με τα κορίτσια. Μαθαίνεις από τις σχέσεις σου και κυρίως από τα λάθη σου. Είσαι λίγο άγαρμπος αλλά έχεις πολύ πάθος και σεξουαλική ενέργεια!Γι΄αυτό δες τον παρακάτω δεκάλογο και απέκτησε "θεωρητική" εμπειρία για να την κάνεις πράξη και να πάρουν φωτιά τα σεντόνια!

1. Tα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα! Φαντάσου να ταξιδεύεις με τρένο σε όλη την Ευρώπη χωρίς καμία στάση. Υπάρχει νόημα;

2. Μην πιάνεις απλά το στήθος. Δώσε έμφαση στο πιάσιμο και μην κάνεις μόνο αυτό. Βάλε γλώσσα, παίξε. Δεν είναι μπαλάκια του τένις!

3. Για να κάνεις την κοπέλα σου να φτάσει σε οργασμό δεν χρειάζεται να κάνεις όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορείς. Δεν παίζεις playstation! Όλα θέλουν τον τρόπο τους! Αργά και σταθερά με γρήγορες εναλλαγές!

4. Αν δεις ότι κάνεις κάτι που αρέσει στην κοπέλα σου, μην το σταματάς...συνέχισέ το μέχρι όσο πάει. Και να κουραστείς μην σταματάς. Εδώ πρόκειται για μαραθώνιο! Το τέλος θα σε αποζημιώσει!

5. Όλοι αγαπούν το στοματικό είτε άντρες είτε γυναίκες! Γι'αυτό και ότι δίνεις παίρνεις! Πρέπει ο ένας να ικανοποιεί τον άλλο. Ότι σου αρέσει της αρέσει!

6. Το να είσαι υποτακτικός καμιά φορά δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά αντιθέτως είναι sexy! Το να παίρνει τον έλεγχο η γυναίκα και να σε κάνει ότι θέλει σίγουρα θα το θεωρήσεις kinky!

7. Δεν υπάρχουν μόνο 3 στάσεις του sex (ιεραποστολική, doggy style, από πάνω).Eίναι οκ να ξεκινάς με αυτές...αλλά ανακάλυψε και άλλες! Πειραματίσου σε κάτι διαφορετικό!

8. Είναι ωραίο να προσπαθείς να κάνεις την κοπέλα σου να φτάσει σε οργασμό πρώτη, και μετά εσύ. Αυτή η προτεραιότητα που θα δώσεις είναι πολύ sexy!

9. Mην παίζεις με την κλειτορίδα της λες και πας να στείλεις μήνυμα σε τηλέγραφο του 1942! Παίξε μαλακά...είναι ευαίσθητη περιοχή και ερεθίζεται με απαλές κινήσεις!

10. Κάνε πρωκτικό sex μόνο αν σε αφήσει η κοπέλα σου. Μην πας να επιχειρήσεις με το ζόρι τίποτα γιατί μόνο δυσφορία θα καταφέρεις να της χαρίσεις! Εκτός και αν σου κάνει ανοιχτή πρόσκληση η ίδια!

Καταρρίπτουμε τους μεγαλύτερους μύθους γύρω από το σεξ!