Καταρρίπτουμε τους μεγαλύτερους μύθους γύρω από το σεξ

Αυτά είναι όσα πρέπει να ξεχάσεις!
Καταρρίπτουμε τους μεγαλύτερους μύθους γύρω από το σεξ



Τόσα και τόσα ακούγονται γύρω από το σεξ. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι τί από όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά ισχύει και ποια είναι απλά μύθοι. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, καταρρίπτοντας τους μεγαλύτερους και πιο κοινούς μύθους που υπάρχουν γύρω από αυτό το τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται «Σεξ».

Μύθος #1 Όσο πιο νέος είσαι, τόσο καλύτερο σεξ κάνεις.

Μπορεί όταν είσαι πιο νέος να έχεις περισσότερες αντοχές, με αποτέλεσμα το σεξ να είναι πιο γρήγορο και να αλλάζεις 5 στάσεις το λεπτό, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι μετά τα 30 και 40 το σεξ γίνεται ακόμα καλύτερο και το απολαμβάνεις περισσότερο. Ο λόγος; Δεν επικεντρώνεσαι πια μόνο στον οργασμό, αλλά απολαμβάνεις περισσότερο την ερωτική συνεύρεση με τον σύντροφό σου. Το σεξ γίνεται πιο αισθησιακό, περισσότερο δημιουργικό και συναισθηματικό. Επομένως, σταμάτα να ζηλεύεις τόσο πολύ τους νέους!

Μύθος #2 Τα προφυλακτικά μειώνουν την απόλαυση.

Όχι το σωστό προφυλακτικό! Υπάρχουν διαφόρων ειδών προφυλακτικά που μπορούν να προσθέσουν ακόμα περισσότερη απόλαυση στο σεξ. Ο μόνος λόγος που μπορεί ένα προφυλακτικό να μην επιτρέπει στον άντρα να απολαύσει τόσο την ερωτική συνεύρεση, είναι να επιλέξει λάθος μέγεθος, κάτι που σύμφωνα με έρευνα, κάνει το 68% των ανδρών.

Μύθος #3 Η γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό με απλή διείσδυση.

Το 75% των γυναικών που συμμετείχαν σε μια πρόσφατη έρευνα, δεν έχει έρθει ποτέ σε οργασμό ύστερα από κολπική διείσδυση. Η κλειτορίδα είναι το σημείο κλειδί για τις περισσότερες γυναίκες. Γι’ αυτό άντρες, μην ξεχνάτε να παίζετε με την κλειτορίδα της παρτενέρ σας, αν θέλετε το σεξ μαζί σας να της μείνει αξέχαστο.

Μύθος #4 Οι άντρες δεν είναι απο τη φύση τους μονογαμικοί, ενώ οι γυναίκες είναι.

Η αλήθεια είναι ότι το γυναικείο φύλο είναι περισσότερο κοινωνικό από το αντρικό κι αυτό από μόνο του σημαίνει ότι οι γυναίκες μπορούν πιο εύκολα να στρέψουν την προσοχή τους σε έναν άλλον άντρα, με σκοπό τη σεξουαλική συνεύρεση.

Μύθος #5 Οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο για το σεξ από τους άντρες.

Δυστυχώς για εσάς αγόρια, αυτό δεν είναι αλήθεια! Ο μόνος λόγος για να ενδιαφέρεται μια γυναίκα λιγότερο για το σεξ και να το αποφεύγει, είναι να έχει κάποιο παιδικό τραύμα που την έχει σημαδέψει, απόρροια σεξουαλικής κακοποίησης, να μην έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα τις σεξουαλικές της προτιμήσεις ή να είναι πολύ πιεσμένη λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μύθος #6 Οι άνδρες πρέπει να τελειώσουν για να ευχαριστηθούν το σεξ.

Αυτό είναι κάτι που πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, γι’ αυτό και όταν ένας άντρας δεν τελειώσει στο σεξ απογοητεύονται, νομίζουν ότι δεν το ευχαριστήθηκε και ότι δεν είναι καλές, με αποτέλεσμα να γεμίζουν ανασφάλειες για τις ικανότητές τους. Άλλο πράγμα να ευχαριστηθεί ένας άντρας το σεξ, να έρθει δηλαδή σε οργασμό και άλλο το να τελειώσει. Αν ρωτήσεις έναν άντρα που έχει μάθει να τα ξεχωρίζει, θα σου πει ότι ορισμένες φορές το σεξ μπορεί να είναι πολύ ωραίο, να τον φέρνει σε οργασμό, αλλά να μην τελειώνει απαραίτητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνει, κάποιες φορές και περισσότερο.

Μύθος #7 Όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερα.

Κι όμως, το μέγεθος δεν έχει τόση σημασία τελικά. Γι’ αυτό άντρες, σταματήστε να αγχώνεστε τόσο. Σημασία έχει να συνδυάζονται σωστά το μέγεθος του πέους κι εκείνο του κόλπου για να είναι το σεξ τέλειο. Το ήξερες;  Ένα μεγάλο μόριο σε στενό κόλπο, δεν κάνουν καλό συνδυασμό. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά.

Μυθος #8 Όσο περισσότερο αγαπιέστε, τόσο καλύτερο σεξ κάνετε.

Η ρουτίνα καραδοκεί πάντα στις μακροχρόνιες σχέσεις και πρέπει να προσέχεις να μην κατσικωθεί και στο κρεβάτι σας. Η πολλή αγάπη και ο ρομαντισμός είναι καλό να υπάρχουν ,αλλά χρειάζονται και τα πιο έντονα συναισθήματα για να γίνει το σεξ ακόμα καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που καμιά φορά σε εξιτάρει το άγνωστο στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό.

Μύθος #9 Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον άντρα στο σεξ, είναι να τις φέρει σε οργασμό.

Λάθος! Αυτό που θέλουν κυρίως οι γυναίκες στο σεξ, είναι να νιώθουν ποθητές, όμορφες και σέξι. Και μιας που η γυναικεία ανασφάλεια είναι τεράστιο θέμα, πρέπει ο ερωτικός παρτενέρ να την κάνει να νιώσει όμορφη και ποθητή. Αν μια γυναίκα έψαχνε την τέλεια τεχνική μόνο, με απώτερο σκοπό τον οργασμό, θα έπαιρνε έναν δονητή. Από τον σεξουαλικό σύντροφο ζητάει το πάθος.

Τι πιστεύεις; Είσαι καλή στο κρεβάτι ή μήπως δεν το έχεις και τόσο τελικά; Εδώ θα βρεις την απάντηση!