Όλοι γύρω σου φιλιούνται;

Πως να επιβιώσεις μέσα στο καλοκαίρι χωρίς boyfriend!
Όλοι γύρω σου φιλιούνται;



Είναι πραγματικά λυπηρό να περνάς το καλοκαίρι σου χωρίς να έχεις σχέση!Με ποιον θα βλέπεις το ηλιοβασίλεμα; Με ποιον θα πας διακοπές; Ερωτήσεις που εύλογα σου δημιουργούνται όταν κινείσαι σε αυτό το αρνητικό mood!

Όμως ξεκόλλα είσαι single! Έχεις καταλάβει άραγε πόσο τυχερή είσαι; Μάλλον όχι!

Είναι καλοκαίρι και πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία που έχεις να είσαι μόνη σου και να απολαύσεις την ελευθερία σου!

Βέβαια υπάρχει μια βασική προϋπόθεση ~> Αν δεν προκαλέσεις την τύχη σου, αν δεν δείξεις διαθέσιμη στις νέες ανεπανάληπτες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται κανείς δεν θα έρθει να σε πάρει από το χεράκι και να σε "παρασύρει"!

Aφέσου στο ρυθμό του τραγουδιού "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα (χωρίς αγόρι)"!

Αν θέλεις λίγο υποκίνηση ορίστε σου δίνουμε λίγη με τους παρακάτω λόγους!

# Have fun είναι το μότο σου στην προκειμένη! Δεν χρειάζεσαι αγόρι για να περάσεις καλά! Μπορείς και πρέπει! Θα πρέπει να αναζητήσεις τρόπους που θα σε κάνουν πιο happy! Όπου ακούς τη λέξη δραστηριότητες να είσαι μέσα! Να είσαι ανοιχτή σε νέα πράγματα! Προγραμμάτισε τις διακοπές σου ~> με ποιους και που! Κάνε πολλά μπάνια, πήγαινε σε party, πιες coctail!

## Μπορείς ακόμα, αν έχεις ελεύθερο χρόνο, να σκεφτείς να κάνεις μια part time δουλειά! Είναι ένας τέλειος τρόπος να βγάλεις περισσότερα λεφτά και να γεμίσεις τις ημέρες σου δημιουργικά! Κάνε αυτό που σου αρέσει και σε ευχαριστεί δουλειά!

### Ξεκίνα ένα νέο hobby! Φυσικά και τώρα είναι η στιγμή (καλοκαίρι)που μπορείς να κάνεις τα πιο διασκεδαστικά πράγματα! Όλοι εκεί έξω έχουν το κατάλληλο ξεσηκωτικό mood! Δεν παίρνεις τα vibes; Δεν έχεις την ενέργεια να μπεις σε νέες περιπέτειες; Να ξεκινήσεις μαθήματα surf για παράδειγμα, να αγοράσεις rollers μαζί με μια φίλη σου, να κάνεις tubes με φίλους σου και αν γελάσετε μέχρι δακρύων; 

#### Να ενδίδεις στους ερωτικούς πειρασμούς χωρίς τύψεις!Είναι καλοκαίρι και όλοι είναι έξαλλοι! Γιατί όχι και εσύ; Με την καλή έννοια πάντα! Όχι υπερβολές! Αλλά στην τελική κάνε ότι νιώθεις, διότι κακά τα ψέματα κάποια στιγμή θα βρεις το άλλο σου μισό και δεν θα μπορείς να φλερτάρεις με ότι δελεαστικό αρσενικό εμφανιστεί μπροστά σου! 

##### Μπορείς να βγαίνεις απεριόριστα, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να κάνεις παρέα με όποιον-α σου αρέσει χωρίς να δίνεις λογαριασμό πουθενά! 

###### Μπορείς να είσαι μεθυσμένη all day long! Ποιος άλλωστε θα σε ελέγξει; Σου έχουμε εδώ και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις και το hangover σου και όλα καλά! Αν δεν κάνεις τις τρέλες σου πως θα ωριμάσεις για να κάνεις μια σχέση; Δεν πρέπει να έχεις ζήσει κάποια πράγματα για να κατασταλάξεις εν τέλει στον ένα και μοναδικό;

####### Και στην τελική αν δεν έχεις όρεξη για τρέλες μπορείς να κλειστείς στο σπίτι σου, στη βεράντα σου ή όπου αλλού σε εμπνέει και να αρχίσεις μια σειρά και να δεις όλα τα επεισόδια μέσα σε μία μέρα!