Εξομολογήσεις ενός άντρα: Μεγάλο ή μικρό στήθος; Τι προτιμάμε

Ένα τεράστιο δίλημμα ήρθε η ώρα να απαντηθεί. Ή να γίνει μια προσπάθεια βρε αδερφέ…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Μεγάλο ή μικρό στήθος; Τι προτιμάμε



Το γυναικείο στήθος είναι συνυφασμένο με την σεξουαλικότητα. Τι να κάνουμε; Αγόρια είμαστε και εκεί κοιτάμε πριν κοιτάξουμε στα μάτια. ΟΚ, κοιτάμε και στα οπίσθια αλλά το στήθος είναι αυτό που γίνεται αιτία διαμάχης.

Ας ξεκινήσω από το απλό. Γιατί έχουμε εμείς οι άντρες τόση τρέλα με το γυναικείο στήθος…

Όπως όλα τα μωράκια, έτσι και εμείς θηλάζαμε. Έλα μου ντε όμως που αναπτύσσουμε τόσο μεγάλη αγάπη μαζί του που το αποζητούμε στα δύσκολα (να κλάψουμε), στα εύκολα (αγκαλιά), στο σεξ (για πολλαπλές χρήσεις) και ακόμα-ακόμα για να κοιμηθούμε. Οπότε προχθές στην παρέα μου πιάσαμε το θέμα. Οι μισοί έλεγαν το ένα, οι άλλοι μισοί το άλλο και καταλήξαμε να πίνουμε μπύρες.

Το μεγάλο στήθος είναι… επιβλητικό. Όπως και να το κάνουμε. Δεν ξέρω τι δηλώνει ή τι όχι αλλά τραβάει την προσοχή το άτιμο (α). Είναι το σημείο που θα καρφωθεί το βλέμμα του παιδιού 5 χρονών, του εφήβου, του γέροντα, του πατέρα μου αλλά και της μάνας μου μην σου πω.

Στο Baywatch όταν έτρεχε η Pamela Anderson στην παραλία γιατί έβαζε ο σκηνοθέτης το αργό replay; Για να δούμε την αναπήδηση της αγαπημένης Pam-έλα; Όχι! Για να αποχαυνωθεί ο τηλεθεατής, να περάσει ένα εικοσάλεπτο και να φτάσει η θεαματικότητα στο 80%. Από τους άντρες.

Στην απέναντι γωνία το μικρό στήθος. Υποτιμημένο και πολύ άδικα. Τι να κάνουμε; Ο Θεός δεν έδωσε τα ελέη σε όλες, λέει μια λαϊκή ρήση. Λάθος. Μια χαρά τα έδωσε. Γιατί δεν δίδονται σε μια γυναίκα που το σώμα της δεν μπορεί να τα υποστηρίξει. Τα πάντα εν σοφία εποίησε. Ξέρει που τα έδωσε και σε ποιες.

Όσο για την αποδεκτή μέση κατάσταση; Δεν υπάρχει…

Ποιο προτιμάμε όμως εμείς οι άντρες;

Κανένα! Δεν έχουμε συγκεκριμένο πρότυπο. Γιατί μαζί με το όμορφο στήθος έρχεται όλο το πακέτο. Τι να κάνεις μια γυναίκα με πανέμορφο στήθος που δεν μπορεί να αρθρώσει 3 προτάσεις στην σειρά; Ή που να της εξηγείς ότι το μοσχαράκι όταν είναι αρσενικό μεγαλώνει και γίνεται ταύρος. Έχει συμβεί, μην γελάς.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως θα το κοιτάξουμε το στήθος. Αλλά δεν θα γίνει και deal breaker. Άποψη μου είναι πως το κάθε σώμα έχει από την φύση του το στήθος που είναι φτιαγμένο να έχει. Για την συμμετρία και την ομορφιά του σώματος του.

Και επειδή ξέρω πως πολλές γυναίκες θα πείτε «Ρε μεγάλε, τι να πούμε εμείς που δεν έχουμε καθόλου» ή «Μα είναι μεγάλο και με πονάει». Ναι, μην πάτε ντε και σώνει να πειράξετε το στήθος σας επειδή το θεωρείτε μικρό. Είναι ομορφότατο. Αν πονάτε τότε ΝΑΙ να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Εμείς θα προτιμήσουμε αυτήν που θα μας κάνει κλικ είτε είναι σαν την Dolly Parton είτε σαν την Lupita Nyong’o. Κατά κύριο λόγο ερωτευόμαστε εκείνη που αγαπάει τον εαυτό της. Με μεγάλο ή μικρό στήθος, με καμπύλες ή χωρίς, με παχάκια ή με τέλειο σώμα.

Η ακομπλεξάριστη κερδίζει με διαφορά… στήθους!

Δες ΕΔΩ τα πράγματα που κάνετε εσείς οι γυναίκες και τα λατρεύουμε (και ας μην το παραδεχόμαστε)

Δες ΕΔΩ και αυτά που κοιτάζουμε πριν σας ερωτευτούμε