Που βρίσκεται το σημείο G των γυναικών;

Μην πάει ο νους σου στο πονηρό! Βρίσκεται στην περιοχή του κεφαλιού και έχει άλλη χρησιμότητα!
Που βρίσκεται το σημείο G των γυναικών;



Eίδες τη λέξη σημείο “G” και έβγαλες κεραίες για να ενημερωθείς. Πάντα τέτοια θέματα έχουν την ανταπόκριση του κοινού. Όμως δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! Δεν πρόκειται για την ερωτογενή ζώνη της γυναίκας αλλά για μια άλλη ζώνη που πρέπει ένας άντρας να γνωρίζει και να το εκμεταλλεύεται δεόντως για το καλό και των δύο!

Είναι κοινό μυστικό πια πως το σημείο “G” της γυναίκας βρίσκεται... στα αυτιά! Ιδού η αποκάλυψη! Δεν είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά ένα συμπέρασμα βγαλμένο από τη ζωή. Σίγουρα κάτι που μια γυναίκα θα καταλάβει, και ένας άντρας θα διαπιστώσει εν τέλει αν κάνει μια αναδρομή σε αντιδράσεις της κοπέλας του με πράγματα που της έχει πει κατά καιρούς.

Αναμφίβολα όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως ηλικίας θέλουν να ακούν από το σύντροφό τους  αυτό που θέλουν και έχουν στο μυαλό τους μόνο. Τίποτα άλλο δεν είναι ικανό να τις ευχαριστήσει και να τις ικανοποιήσει. Όλα είναι στο μυαλό και με αυτή την αντίληψη κινείται η κάθε γυναίκα!

Αν το καταλάβει αυτό ένας άντρας και μπορεί να το διαχειριστεί όπως πρέπει τότε μπορεί να παίξει με το μυαλό της και να πετύχει να δημιουργήσει μια σχέση με άλλες βάσεις.

Για να καταφέρεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει να ακούσει, τι είναι αυτό που χρειάζεται την κάθε στιγμή, θα διαπιστώσεις πως η ικανοποίησή της θα είναι αντίστοιχη με έναν έντονο οργασμό (χωρίς υπερβολή). 

7 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε εμείς για το σκεπτικό των αντρών!