7 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το σκεπτικό των αντρών!

Τι ζητάνε από εμάς;
 7 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το σκεπτικό των αντρών!



Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τελικά το γεγονός πως υπάρχει πολύ περισσότερο μυστήριο σε θέματα που αφορούν το αντίθετο φύλο παρά στα μυστικά που κρύβει το σύμπαν. Και ενώ έχουμε όλα τα εργαλεία για να εξερευνήσουμε τα μυστικά του διαστήματος αναρωτιέμαι τι εργαλεία έχουμε για να κατανοήσουμε το αντίθετο φύλο; 

Πως θα καταλάβουμε τι ζητάνε από εμάς; Ιδού 7 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το σκεπτικό των αντρών που μας  έχουν αποκαλύψει καταλάθος!

Οι άντρες θεωρούν ότι μια γυναίκα είναι όμορφη με ή χωρίς μακιγιάζ!
Τζάμπα χαλάς στο χρόνο σου στο βάψιμο. Αν του αρέσεις θα του αρέσεις όπως και αν είσαι. Βαμμένη- άβαφη είναι το ίδιο γι' αυτόν!
Αυτό που τον εξιτάρει σε εσένα είναι το χιούμορ σου, ο τρόπος που γελάς, ο τρόπος που αντιδράς, το χαμόγελό σου, το βλέμμα σου και τόσα άλλα! 
Φυσικά και το εκτιμάει όταν βάφεσαι γιατί θέλεις να του αρέσεις αρκεί να είσαι όμορφη και χωρίς αυτό. 

Οι άντρες εκτιμούν μια έξυπνη γυναίκα!
Οι γυναίκες είναι Βιολόγοι , είναι υφυπουργοί , είναι καθηγήτριες, είναι επιστήμονες, είναι καταξιωμένες και μπορούν να κάνουν χίλια και ένα πράγματα ταυτόχρονα! Ξέρεις πόσο πολύ το εκτιμάνε αυτό ένας άντρας; 
Φυσικά και ένας άντρας θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να μπορεί να σταθεί δίπλα του, να κάνουν μια συζήτηση, να έχει να πει πράγματα, να διδαχτεί κάτι από αυτήν και να είναι ικανή να τον συμβουλέψει!
Όταν μια γυναίκα είναι έξυπνη δεν είναι μόνο ελκυστική αλλά και σέξι!

Μια γυναίκα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση!
Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση δεν χρειάζεται προϊόντα ομορφιάς για να νιώσει πιο όμορφη και πιο καλά. Η προσωπικότητά της και μόνο είναι ικανή να της προσδώσει την ασφάλεια που χρειάζεται και να μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. 
Όλο αυτό της προσδίδει μια γοητεία που δεν μπορεί ένας άντρας να μην παρατηρήσει και τραβήξει!

Και οι άντρες έχουν αισθήματα!
Στους άντρες δεν αρέσει και πολύ να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πόσο μάλλον να μιλάνε γι' αυτά. Γι' αυτό και χρειάζεται ειδικός χειρισμός σε κάτι τέτοιο. Έχει σημασία ο τρόπος. Πρέπει να είναι διπλωματικός και έμμεσος και οχι to the point! Εννοείται ότι κατανοεί όποιο πρόβλημα, σκοτούρα μπορεί να έχεις αλλά δεν θέλει να του προσθέτεις έννοιες στο κεφάλι του! 

Το χιούμορ είναι το δυνατό σου όπλο!
Η αίσθηση του χιούμορ σου προσθέτει σεξαπίλ! Όσα προσόντα και να διαθέτεις (τέλειο στήθος, οπίσθια, καλλίγραμμα πόδια) αν δεν διαθέτεις χιούμορ δεν είσαι ολοκληρωμένο concept γι΄αυτούς!
Η αλήθεια είναι πως όταν με κάποιον περνάς καλά, διασκεδάζεις, σε κάνει και γελάει αναπτύσσεις μια αληθινή και πιο ουσιαστική σχέση!

Oι άντρες έχουν αντίληψη και τα καταλαβαίνουν όλα!
Μπορεί να νομίζεις πως οι άντρες είναι περιορισμένης αντίληψης αλλά δεν είναι έτσι. Καταλαβαίνουν τα πάντα! Καταλαβαίνουν πότε οι φίλοι σου αντιδρούν ύπουλα, πότε χρειάζεσαι ένα κοπλιμέντο, πότε δεν είσαι καλά, πότε κάτι σε απασχολεί. Δεν θα στο αποκαλύψουν γιατί βαριούνται μετά τη διαδικασία στην οποία και θα μπείτε. Δεν είστε φίλες για να αναλύσετε τα πάντα. Γι' αυτό και αντιδρούν την κατάλληλη στιγμή με την κατάλληλη κίνηση!

Οι άντρες επιζητούν να υπάρχει οικειότητα με μια γυναίκα.
Η οικειότητα δεν είναι ταμπού πια! Οι άντρες αγαπούν την αίσθηση του δέρματός σου, την αναπνοή σου και τόσα άλλα. Τους αρέσει να τους αγκαλιάζεις συνέχεια και να τους προσέχεις. Και ας μην το παραδέχονται, και ας το παίζουν άντρες σκληροί τους αρέσει αυτή η αίσθηση οικειότητας, ζεστασιάς και προδέρμ!

Ας εισχωρήσουμε και άλλο στο μυαλό ενός άντρα!Εξομολογήσεις ενός άντρα: Το ιδανικό απόγευμα με μια γυναίκα