Αληθινές (Γυναικείες) Ιστορίες: Αυτά είναι τα πιο παράξενα μέρη που έχουμε αυνανιστεί

Κάτω από την μύτη των αντρών.
Αληθινές (Γυναικείες) Ιστορίες: Αυτά είναι τα πιο παράξενα μέρη που έχουμε αυνανιστεί



«Τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου» τραγουδούσε η Δέσποινα πριν κάποια χρόνια και έφτασε το πλήρωμα το χρόνο, όπου το σαλόνι θεωρήθηκε ...πασέ. Επειδή οι ορέξεις δεν γνωρίζουν τόπο και χρόνο τη σήμερον ημέρα και οι γυναίκες θα την κάνουν την τρέλα τους, αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά. Σχεδόν.

Μαρία, 34 ετών
Στη δουλειά. Μία φορά έγινε πριν τρία χρόνια. Νομίζω δεν μπορούσα να το ελέγξω. Πήγα στην τουαλέτα αμέσως. Βγαίνοντας ντράπηκα λίγο, γιατί εκείνη την ώρα έβγαινε κι ένας συνάδελφος από τη διπλανή τουαλέτα. Πιστεύω πως δεν κατάλαβε κάτι.

Άννα, 26 ετών
Στο αυτοκίνητο. Σταματημένη στην κίνηση της εθνικής οδού. Έχω ψηλό αυτοκίνητο οπότε δεν ήμουν ιδιαιτέρως εκτεθιμένη. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν τέλεια.

Ειρήνη, 29 ετών
Στο σινεμά καθόμασταν πίσω- πίσω. Ξεκίνησα να το κάνω εγώ και μπήκε στο κόλπο και ο φίλος μου, κάνοντας το ίδιο στον εαυτό του. Η αγωνία μη μας καταλάβουν, συν ότι γινόταν σε δημόσιο χώρο, μας «έφτιαξε» όσο δεν φαντάζεσαι.

Ιωάννα, 28 ετών
Στο εστιατόριο. Ήμασταν σε ένα ιταλικό, είχαμε μείνει σχεδόν μόνοι και ξεκίνησα κάτω από το τραπέζι. Το κατάλαβε στο βλέμμα μου και στην κίνησή μου. Φύγαμε σχεδόν τρέχοντας για το σπίτι.

Κατερίνα, 42 ετών
Πιτσιρίκα. Καλοκαίρι του ’99, σε έναν κολπίσκο της Αμοργού, μέρα μεσημέρι, κάτω από την πετσέτα. Νομίζω κάποιοι πρέπει να με κατάλαβαν. Ίσως και όχι.

Άλκηστις, 30 ετών
Δίπλα στο φίλο μου. Κοιμόταν κι εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ. Το κατάλαβε, ξύπνησε και η συνέχεια ήταν συγκλονιστική. 

Κωνσταντίνα, 37 ετών 
Δεν λέω πότε, αλλά το μέρος θα το έχουν σκεφτεί πολλές γυναίκες χωρίς να μπορούν να το κάνουν. Στο γυμναστήριο. Είχα πάει αργά, ήταν βράδυ, ο πάνω όροφος άδειος και ήμουν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο μηχάνημα των δικεφάλων για τα πόδια. Δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσω να τρίβομαι εκεί. Το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να με δουν το απογείωσε.

Διάβασε ΕΔΩ 10 πράγματα που δεν ήξερες ΣΙΓΟΥΡΑ για την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

Διάβασε ΕΔΩ τι είναι το squirting και πως θα πετύχεις τον ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ οργασμό που είχες ποτέ

Δες ΕΔΩ τον απόλυτο οδηγό για το σωστό πρωκτικο σεξ

Δες ΕΔΩ πως το σπερμα θα έχει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) καλύτερη γεύση