Squirting: Έτσι θα πετύχεις τον καλύτερο οργασμό ever

H εμπειρία που κάθε ζευγάρι πρέπει να βιώσει!
Squirting: Έτσι θα πετύχεις τον καλύτερο οργασμό ever



Η γυναικεία εκσπερμάτιση ήταν για χρόνια ένας μύθος. Πάει όμως και αυτό! Έτσι θα νιώσεις τον καλύτερο οργασμό που είχες ποτέ!

Θα γράψω το θέμα σαν άντρας προς γυναίκες, γιατί προφανώς με τον καλό σας θα θέλετε να το βιώσετε. Οπότε θα γίνει πιο κατανοητό σε όλους και όλοι θα ξέρουν τους ρόλους τους! Και καλή απόλαυση!

Τι είναι το squirting

Είναι η γυναικεία εκσπερμάτιση. Τόσο απλά. Ο ερεθισμός της κλειτορίδας οδηγεί τον κόλπο σε συσπάσεις και έτσι πετάγονται αρκετά υγρά (και με ταχύτητα) την ίδια ώρα που η γυναίκα βιώνει έναν από τους πιο δυνατούς οργασμούς. Ναι, είναι λίγο weird αλλά trust me είναι με διαφορά ό,τι πιο hot υπάρχει!

Έρευνες έχουν δείξει πως η σύσταση των (άοσμων) υγρών είναι πολύ κοντινή σε εκείνο του σπέρματος. Άλλες έρευνες έχουν δείξει πως περιέχουν ούρα. Η απάντηση οριστικά δεν έχει δοθεί ακόμη…

Πως γίνεται

Είναι πολύ-πολύ απλό. Χρειάζεται πολύ baby oil ή λιπαντικό και ερεθισμό. Για να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για το squirting θα πρέπει η γυναίκα να είναι στο απόγειο της. Εκείνη την στιγμή ξεκινάει η δουλειά του άντρα. Πριν το επιχειρήσετε θα πρέπει α) να πάει η παρτενέρ στην τουαλέτα για να αδειάσει την κύστη της β) να έχετε στρώσει πετσέτες κάτω από την λεκάνη της μνηστήρος.

Χρειάζεται για αρχή ένα δάχτυλο μέσα στον κόλπο. Πιθανότατα και δεύτερο. Μετά την διείσδυση αμέσως ο άντρας πρέπει να το κάνει πάνω προς την λεκάνη. Εκεί είσαι! Διατήρησε τον ρυθμό και «χτύπα» σιγά-σιγά το σημείο ενώ οι κινήσεις γίνονται κυκλικές. Εκεί υπάρχει ένα σημείο πιο τραχύ. Είναι ακριβώς κάτω από την κύστη. Και εξ ου και το άδειασμά της! 

Σε λίγο η παρτενέρ θα αρχίσει να νιώθει πως θέλει να ουρήσει. Κορίτσια δεν θέλετε. Απλά αρχίζουν και «μαζεύονται» τα υγρά. Σε λίγο οι παλμοί γίνονται πιο έντονοι, και όσο νιώθει την ανάγκη να ουρήσει και… surprise! Πετάγονται τα πρώτα υγρά και ο καλύτερος οργασμός ever είναι γεγονός!

Γιατί ΔΕΝ πετυχαίνει πάντα

Γιατί απλά δεν πετυχαίνει πάντα. Χρειάζεται το φουλ-φουλ του ερεθισμού να πετύχει. Συν ότι πρέπει να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη ανάμεσα στους δυο παρτενέρ. Όσες γυναίκες έχουν βιώσει την εμπειρία κάνουν λόγο για τον δυνατότερο οργασμό που είχαν. Αντίστοιχα οι άντρες που το κατάφεραν λένε πως είναι η πιο ερεθιστική εμπειρία που είχαν.

Δύσκολο δεν είναι! Τρόπο και υπομονή θέλει! Enjoy…

Διάβασε ΕΔΩ πως θα κάνεις σωστά το πρωκτικό σεξ

Δες ΕΔΩ 10 πράγματα που δεν γνώριζες για την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση...

Tags: