10 τύποι μαμάδων που θα συναντήσεις στην παιδική χαρά

Θα τις αναγνωρίσεις όλες...
10 τύποι μαμάδων που θα συναντήσεις στην παιδική χαρά



Αν είσαι μαμά (ή όχι) ένα είναι σίγουρο, κάθε φορά που επισκέπτεσαι μια παιδική χαρά, καταλαβαίνεις αμέσως πόσο η μια μαμά διαφέρει από την άλλη. Έτσι είναι, όλοι είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και αυτό περνάει άμεσα και στην στάση που κρατάει ο καθένας ως γονιός.

Για να δούμε παρακάτω 10 τύπους μαμάδων που θα συναντήσεις στην παιδική χαρά.

1. Η κοινωνική μαμά 

Είναι η μαμά ''βασίλισσα'' της παιδικής χαράς. Ξέρει όλες τις μαμάδες της γειτονιάς όλα τα παιδάκια και φυσικά είναι πάντα τέλεια ντυμένη.

2. Η συμπαθής μαμά

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει άλλα έχει πάντα έναν τρόπο της με τα παιδάκια. Πριν το καταλάβεις, μαζεύονται γύρω της σαν μελισσούλες και ακούν το παραμύθι που τους εξιστορεί. 

3. Η μαμά αστυνόμος

Η συγκεκριμένη μαμά είναι ειδική για την γενική ασφάλεια της παιδικής χαράς και των παιδιών. Έχει κοιτάξει όλες τις κούνιες και τις τσουλήθρες αν είναι ασφαλείς αφού πρώτα τα έχει δοκιμάσει πρώτη.

4. Η μοναχική μαμά

Κάθεται μόνη της στο παγκάκι και μιλάει μόνο στο παιδί της χωρίς να έχει επαφή με την υπόλοιπη παιδική χαρά και τους γονείς.

5. Η μαμά αυτοκόλλητο

Δεν γίνεται να μην την έχεις δει αυτή τη μαμά. Είναι πίσω από το παιδί της συνεχώς και δεν το αφήνει στιγμή μόνο του.

6. Η χαλαρή μαμά

Δεν την πειράζει αν το παιδί της θα πέσει κάτω και θα λερωθεί. Τα βλέπει όλα ως εμπειρία και σαν ένα τρόπο να αναπτυχθεί σωστά.

7. Η μαμά '' Το παιδί μου δεν φταίει σε τίποτα''

Κάθε φορά που γίνεται κάποια μικροπαρεξήγηση και εμπλέκεται και το παιδί της σε αυτή, δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει για κανένα λόγο. Είναι σίγουρη ότι τα άλλα παιδιά το ξεκίνησαν πρώτα.

8. Η μαμά ''κυνηγάω το παιδί να φάει''

''Γιωργάκη περίμενε, φάε λίγο από τη μπανάνα σου και συνέχισε το παιχνίδι''. Κλασική ατάκα και κλασική μαμά.

9. Η μαμά που βιάζεται να φύγει

Από την αρχή ως το τέλος κοιτάει το ρολόϊ της για να φύγει. Φωνάζει 50 φορές στο παιδί ''ετοιμάσου φεύγουμε'' ανά 5 λεπτά.

10. Η μαμά κολλημένη με το κινητό και τα social media

Αυτή η μαμά είναι της νέας γενιάς και αυτό φαίνεται καθαρά αφού ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με το παιδί της να ποζάρει στην κούνια, στην τσουλήθρα, με τους φίλους του και φυσικά η selfie με το ίδιο το παιδί δεν λείπει.

Εσύ ποια μαμά είσαι;

 

Διάβασε εδώ, γιατί είναι σημαντικό να πηγαίνεις το παιδί σου στην παιδική χαρά!