Τα καλύτερα τατουάζ με quotes για έμπνευση

"Χτύπησε" την αγαπημένη σου ατάκα στο σώμα σου.
Τα καλύτερα τατουάζ με quotes για έμπνευση



Λατρεύεις τα τατουάζ αλλά θέλεις το σχέδιο που θα κάνεις να κρύβει ένα βαθύτερο νόημα; Τα τατουάζ με quotes ή αλλιώς ατάκες είναι η καλύτερη λύση. Μπορείς να “χτυπήσεις” το αγαπημένο σου στίχο από τραγούδι ή ποίημα, να “χτυπήσεις” την αγαπημένη σου ατάκα από ταινία ή ακόμα ενός ανθρώπου που σου σημάδεψε τη ζωή. Παρακάτω θα βρεις τα πέντε αγαπημένα quote του #FollowMe.

"Think outside the box". Ένα quote που πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι ως μότο. Όλοι πρέπει να σκέφτονται πέρα από τα όρια γιατί τότε ανακαλύπτεις πραγματικά ωραία πράγματα στη ζωή.

"The person who risks nothing does nothing, has nothing, is nothing". Πάντα πρέπει να παίρνεις ρίσκα στη ζωή για να ανακαλύψεις πέρα από τον κόσμο, τον εαυτό σου! 

"I want to live not to survive". Σου θυμίζει κάτι το δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά; Αυτό λέγεται επιβίωση. Ζεις πραγματικά μόνο αν δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, διασκεδάζεις, κλαις, αποκτάς χόμπυ και πάει λέγοντας.

"Life is a beautiful struggle". Η ζωή είναι όντως δύσκολη και καμιά φορά άδικη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραία. Απόλαυσέ το και ας δεν είναι όλα ρόδινα!

"But without thw dark, we'd never see the stars". Η ζωή έχει τα πάνω αλλά και τα κάτω της. Χωρίς τα αρνητικά πράγματα στη ζωή δεν θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τα θετικά, τις χαρές και τα γέλια!

Διάβασε επίσης:

Τατουάζ: Τα 20 πιο εντυπωσιακά σχέδια που θα σε πείσουν να κάνεις και εσύ ένα