Τατουάζ: Τα 20 πιο εντυπωσιακά σχέδια που θα σε πείσουν να κάνεις και εσύ ένα

Κλείσε ραντεβού για το καινούργιο σου σχέδιο τώρα!
Τατουάζ: Τα 20 πιο εντυπωσιακά σχέδια που θα σε πείσουν να κάνεις και εσύ ένα



Αν δεν λατρεύεις ήδη τα τατουάζ τα παρακάτω σχέδια θα σου αλλάξουν τη γνώμη. Επειδή εγώ είμαι λάτρης των τατουάζ αποφάσισα να κάνω ένα θέμα με 20 σχέδια που αξίζεις να τους ρίξεις μια ματιά για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις ένα δικό σου σχέδιο. Πάρε ιδέες για το τι σχέδιο θα κάνεις αλλά και σε ποιο σημείο του σώματος θα το κάνεις.

Φρόντισε να καλύψω όλα τα γούστα γι' αυτό θα βρεις από γάτες μέχρι την Angelina Jolie και dot work μέχρι watercolor τεχνικές.

Αντί να κάνεις το βαρετό φτερό που το έχουν κάνει όλες (και εγώ το ίδιο δυστυχώς) μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο που είναι πολύ πιο σπάνιο να το συναντήσεις.

Ένα πάρα πολύ όμορφο σχέδιο είναι η προσωπογραφία του αλόγου. Συνδυάζει πολλές τεχνικές μαζί αλλά και πολλά στυλ.

Αν σου αρέσουν οι γάτες και το στυλ origami μπορείς να επιλέξεις αυτό το σχέδιο. Για να μην βγει τόσο μίνιμαλ μπορείς να προσθέσεις χρώμα.

Το σκέτο origami βγαίνει ωραίο μόνο όταν είναι μικρό και διακριτικό. Πάνω από τον αγκώνα είναι ένα πολύ γλυκό σημείο για να το "χτυπήσεις".

Αν σου αρέσει το old school αλλά θέλεις κάτι πιο twisted του ζευγάρι που φιλιέται μέσα σε πρόσωπο του ναύτη είναι πραγματικά όμορφο.

Διάβασε επίσης:

Τατουάζ βραχιόλι: Το πιο ωραίο σημείο για να στολίσεις το χέρι σου