Σίσσυ Χρηστίδου: Αντίγραψε την beauty εμφάνισή της

Δες και ποια προϊόντα θα χρειαστείς:
Σίσσυ Χρηστίδου: Αντίγραψε την beauty εμφάνισή της



Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζει την καινούργια της συλλογή ενδυμάτων και χάρισε στους θαυμαστές της ένα sneek peak της φωτογράφησης. Εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε την εμφάνισή της γιατί την λατρέψαμε! Τα κυματιστά μαλλιά και το απαλό smoky eye είναι κατάλληλα για να ολοκληρώσεις μια boho εμφάνιση. Θέλεις να μάθεις και εσύ να κάνεις το χτένισμά και το μακιγιάζ της; Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα επόμενα βήματα.

ΜΑΛΛΙΑ

Μόλις βγεις από το μπάνιο πέρασε έναν αφρό στα μαλλιά για να δώσεις μια υφή την οποία μπορείς να δουλέψεις. Κατά προτίμηση μην τα χτενίσεις καθόλου εκτός αν είναι μεγάλη ανάγκη. Γύρισε το κεφάλι ανάποδα και στέγνωσε τα μαλλιά με το σεσουάρ για να αποκτήσεις όγκο. Μόλις είναι εντελώς στεγνά, πάρε την πρέσα και κάνε μπούκλες. Ο λόγος που θα χρησιμοποιήσεις πρέσα είναι γιατί με το ψαλίδι για μπούκλες, οι μπούκλες βγαίνουν πιο σφιχτές ενώ εσύ τις θέλεις χαλαρές. Τέλος, ψέκασε τα μαλλιά με λακ ώστε να μην σου χαλάσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η βάση σου πρέπει να είναι ελαφριά μιας και ανοίγει ο καιρός. Στα boho μακιγιάζ έχεις δύο επιλογές ή βάφεσαι εντελώς φυσικά ή κάνεις ένα smoky eye που σε δείχνει πιο μυστήρια. Η Σίσσυ προτίμησε την δεύτερη επιλογή. Μην ξεχάσεις όμως το κραγιόν. Ένα σωστό μακιγιάζ χρειάζεται χρώμα στα χείλη και ας είναι nude. Για bonus βάψε και τα νύχια μαύρα που θα ταιριάξουν ωραία στα μάτια σου. 

 

Αν προτιμάς πλεξίδες αντί για κυματιστά μαλλιά πάτησε εδώ.

Για να ντυθείς αναλόγως πάτησε εδώ.