Boho πλεξίδες για μακριά μαλλιά όπως η Blake Lively (tutorial)

Μάθε πως να το κάνεις με την βοήθεια φωτογραφιών!
Boho πλεξίδες για μακριά μαλλιά όπως η Blake Lively (tutorial)



Έχεις μακριά μαλλιά και δεν ξέρεις... τι να τα κάνεις τα πρωινά που βιάζεσαι; Θέλεις ένα χτένισμα που ναι μεν θα είναι υπερπαραγωγή αλλά δεν προϋποθέτει πολύ χρόνο, γιατί ξέρεις ότι ο χρόνος είναι χρήμα! Εντάξει, υπερβάλλω λίγο αλλά φαντάζομαι ότι δεν θέλεις να ξυπνήσεις και μία ώρα νωρίτερα για να ετοιμαστείς πριν πας στο σχολείο/πανεπιστήμιο/δουλειά. 'Ήρθα να σε σώσω! Έβαλα την αδερφή μου, Lois να σου δείξει πως να κάνεις το αγαπημένο χτένισμά της εμπνευσμένο από την πανέμορφη ηθοποιό Blake Lively. Το καλό είναι ότι μέσα σε ένα τέταρτο, ανάλογα την εξάσκηση που έχεις κάνει μπορείς να το τελειώσεις και να είναι υπέροχο! 

1. Ξεκινάς με ένα καλό βούρτσισμα στα μαλλιά σου. Καλό είναι να έχεις δώσει μια κίνηση από πριν στα μαλλιά σου κάνοντας μπούκλες.

2. Κρεπάρεις την κορυφή του κεφαλιού σου για να δώσεις λίγο όγκο.

3. Παίρνεις μία μεγάλη τούφα από την κορυφή και την πλέκεις όπως θα έπλεκες μια κανονική πλεξίδα.

4. Παίρνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά από το κάτω μέρος του κεφαλιού σου πλέκεις τη τούφα σε ψαροκόκκαλο. Αντί για τρεις τούφες δηλαδή χρησιμοποιείς μόνο δύο.

5. Τελευταία αφήνεις την μπροστινή τούφα στην οποία κάνεις πάλι την κλασσική πλεξίδα. Αφήνοντας ένα τσουλούφι μπροστά δίνεις ένα σέξι αέρα στο χτένισμά σου.

6. Χαλάρωσε και τις 3 πλεξίδες με τα χέρια σου για να κάνεις το ανέμελο εφέ.

7. Για να μην σε ενοχλεί όμως το τσουλούφι μπορείς να το πιάσεις ανάλαφρα μαζί με την υπόλοιπη πλεξίδα με ένα τσιμπιδάκι.

8. Και είσαι έτοιμη!