Προτίμησε το lipgloss με χρώμα όπως η Emma Roberts για λαμπερό χαμόγελο (ρεπορτάζ αγοράς)

Δες και πώς μπορείς να προετοιμάσεις τα χείλη σου.
Προτίμησε το lipgloss με χρώμα όπως η Emma Roberts για λαμπερό χαμόγελο (ρεπορτάζ αγοράς)



Για κάποιο λόγο οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα κραγιόν από τα lipgloss. Η αλήθεια είναι πως η μόδα με τα lipgloss όπως τα ήξερες (διάφανα) έχει ξεπεραστεί. Βέβαια υπάρχουν και lipgloss με χρώμα που γυαλίζουν διακριτικά τα οποία θα ανανεώσουν το μακιγιάζ σου. Η Emma Roberts φαίνεται πως το προτιμάει και αυτή. Αν παρατηρήσεις την φωτογραφία, φαίνεται σαν να είναι φυσικό το χρώμα της γιατί η λάμψη δεν είναι τόσο δυνατή και το χρώμα δεν είναι τόσο έντονο. Επειδή είναι lipgloss δεν σημαίνει πως απλά το βάζεις και τελείωσες, θέλει και αυτό την προετοιμασία του.

Θα ξεκινήσεις με μια απολέπιση, ναι και τα χείλια χρειάζονται απολέπιση. Ή θα ζεστάνεις μια πετσέτα προσώπου και θα τρίψεις τα χείλη σου ή φτιάξε ένα μείγμα μαύρης ζάχαρης με ελαιόλαδο και τρίψε τα χείλη με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Αμέσως η υφή των χειλιών σου θα είναι λεία και πολύ μαλακή. Πέρασε ένα lipbalm και κάνε το μακιγιάζ που ήθελες να κάνεις ώστε να προλάβουν τα χείλη να το απορροφήσουν. Μόλις είσαι έτοιμη με αυτό μπορείς να απλώσεις το lipgloss. Αυτό που μου αρέσει εμένα να κάνω είναι να πάρω χαρτί κουζίνας, να το κρατήσω τεντωμένο και να το φιλήσω. Έτσι θα αποκτήσεις την φυσική λάμψη και δεν θα έχεις μια περίεργη αίσθηση πως φοράς κάτι ξένο.

Θέλεις να δεις πώς μπορείς να κάνεις ένα full face μακιγιάζ μόνο με lipgloss; Πάτησε εδώ εκτός αν απλά θέλεις να δεις πως το συνδύασε η Irina Shayk τότε πάτησε εδώ.