Ανοιξιάτικο μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλάζοντας μόνο το κραγιόν

Δες πως να το κάνεις!
Ανοιξιάτικο μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλάζοντας μόνο το κραγιόν



Τώρα που ο καιρός ανοίγει δεν έχεις πια όρεξη για βαρύ μακιγιάζ. Η μέρα μεγαλώνει και το φως δεν κολακεύει το έντονο βάψιμο. Άσε τα smoky eyes λοιπόν και προτίμησε τα nude. Δημιούργησα λοιπόν ένα ελαφρύ μακιγιάζ το οποίο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ αλλάζοντας μόνο το χρώμα των χειλιών σου. Ευκαιρία έψαχνα και εγώ για να χρησιμοποιήσω μερικά καλλυντικά Dior που ήρθαν στο γραφείο.

Πάντα πρέπει να ξεκινήσεις με ένα καθαρό ενυδατωμένο πρόσωπο ώστε το μακιγιάζ να αποδώσει καλύτερα.

Αντί για foundation έβαλα το serum του Dior που έχει και λίγο χρώμα. Έτσι γλυτώνεις την βαριά βάση. Αν δεν προτιμάς την υφή του serum μπορείς να βάλεις μια bb κρέμα. Φυσικά μακιγιάζ χωρίς να έχεις τονίσει τα φρύδια σου δεν γίνεται γι' αυτό γέμισέ τα με ένα μολύβι φρυδιών.

Για να μείνει το foundation σταθερό πρέπει να περάσεις μια πούδρα. Εγώ προτίμησα να βάλω μία που έχει διακριτική λάμψη.

Το no makeup-makeup δεν σημαίνει πως δεν βάφεσαι καθόλου αλλά πως βάφεσαι πιο ελαφριά. Βάλε μάσκαρα για να τονίσεις τα μάτια σου και ρουζ για να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου.

Ξεκίνησε την μέρα σου με ένα lipgloss. Το lipgloss είναι πιο διακριτικό από ένα κραγιόν άρα κατάλληλο για τις πρωινές ώρες.

Το μεσημέρι που θα πας για έναν καφέ άλλαξε το χρώμα τον χειλιών και βάλε ένα φούξια. Είναι πιο εντυπωσιακό!

Φυσικά το βράδυ θέλεις να είσαι πιο σέξι και τι πιο σέξι από κατακόκκινα χείλη; Ανανέωσε και το ρουζ σου και είσαι έτοιμη!

Συμπλήρωσε την ανοιξιάτικη εμφάνισή σου βάφοντας τα νύχια σε ένα ωραίο παστέλ κοραλλί.

Δυστυχώς οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται γι' αυτό και τα νύχια μου είναι κοντά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείς να τα βάφεις μόνο αν έχεις μακριά νύχια!