Οι 10 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις ομορφιάς στο Google

Θα βρεις φράσεις που δεν περίμενες με τίποτα!
Οι 10 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις ομορφιάς στο Google



Κάθε χρόνο βγαίνουν οι πιο δημοφιλής λέξεις της αναζήτησης του Google. Θα μπορούσα να κάνω μια ολόκληρη λίστα αλλά θα επικεντρωθούμε μόνο στο θέμα της ομορφιάς, ίσως κάποια από αυτά να τα έχεις ψάξει ήδη... Ας τα πάρω όμως με τη σειρά!

 

10. Πώς να αντιμετωπίσεις την ακμή

Δεν απασχολεί μόνο εφήβους αλλά και ενήλικες γι' αυτό μάλλον η αναζήτηση είναι τόσο δημοφιλής. Όπως και να έχει, στο διαδίκτυο δεν θα βρεις τη σωστή αντιμετώπιση γιατί κάθε δέρμα είναι μοναδικό, καλύτερα να πας σε κάποιο δερματολόγο να σου προτείνει αυτά που έχει ανάγκη το δέρμα σου. Βέβαια μπορείς όμως να μάθεις να καλύπτεις την ακμή με το μακιγιάζ και τι πρέπει να αποφύγεις.

9. Πώς να απαλλαγείς από τις ραγάδες

Τις ραγάδες μπορείς να τις αποκτήσεις ψηλώνοντας απότομα ή αν πάρεις βάρος και απ' ότι φαίνεται δεν αρέσει σε καμία γυναίκα... Φυσικά υπάρχει δυνατότητα να απαλλαγείς από αυτές, δες εδώ.

8. Πόσο συχνά πρέπει να λούζεις τα μαλλιά;

Πολλές γυναίκες υποφέρουν από λαδωμένα μαλλιά και σαν πρώτη σκέψη είναι να λούσουν κατευθείαν τα μαλλιά τους αλλά αυτό είναι λάθος. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τα λαδωμένα μαλλιά με το σωστό λούσιμο ώστε να έχεις λαμπερά μαλλιά χωρίς άγχος.

7. Τι είναι η bb cream;

Εκτός από bb κρέμες υπάρχουν και οι cc οι οποίες βέβαια δεν διαφέρουν πολύ. Τους τελευταίους μήνες όμως έχει βγει δειλά δειλά και η dd. Ένας χαμός δηλαδή, γι' αυτό είναι μάλλον και από τις πιο δημοφιλές αναζητήσεις.

6. Πώς να καθαρίσεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου;

Το ήξερες ότι πρέπει να τα καθαρίζεις κιόλας; Μαζεύονται πολλά βακτήρια μιας και είναι πάντα εκτεθειμένα τα οποία μετά απλώνεις στο πρόσωπό σου. Φαίνεται όμως πως οι περισσότερες γυναίκες το ξέρουν απλά δεν γνωρίζουν τον τρόπο.

5. Πώς να απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους;

Κάποιες μάλλον δεν κοιμούνται σωστά και ψάχνουν να βρουν τρόπους να απαλλαγούν από τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Φυσικά υπάρχουν κάποια μυστικά που πρέπει να γνωρίσεις τα οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ.

4. Πώς να καθαρίσεις τους πόρους σου;

Ένα από τα πιο συνηθισμένα βήματα σε μια ρουτίνα ομορφιάς είναι ο καθαρισμός προσώπου δηλαδή τους πόρους σου. Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις γιατί δεν θέλεις να μολύνεις και το δέρμα σου. Ένα είναι σίγουρο όμως! Πέρυσι καθάρισαν πολλές το πρόσωπό τους.

3. Πώς να φτιάξεις τα φρύδια σου;

Το απόλυτο beauty trend του 2014 ήταν τα πυκνά φρύδια και τα υπερβολικά καλοσχηματισμένα του instagram άρα λογικό να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Εδώ στο #FollowMe σου είχαμε γράψει τι θα χρειαστείς για τα τέλεια φρύδια αλλά και τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις.

2. Τι είναι οι φακίδες;

Ίσως η πιο ανατρεπτική φράση της λίστας και πόσο μάλλον στη δεύτερη θέση αλλά φαίνεται πως ο ήλιος έκανε τις γυναίκες να αναρωτηθούν τι είναι τα σημάδια που απέκτησαν στο πρόσωπο.

1. Πώς να απλώσεις το foundation;

Μάλλον με τις τόσο λαμπερές star, οι γυναίκες αναρωτήθηκαν πώς να δημιουργήσουν και αυτές την τέλεια επιδερμίδα κατατάσσοντας το foundation στη πρώτη θέση.