SAG AWARDS 2016 : Όμορφη σαν celebrity! 10 beauty look που θα αντιγράψεις (και θα αρέσεις)

Σέξι μακιγιάζ και χτενίσματα ήταν στις top επιλογές των stars...
SAG AWARDS 2016 : Όμορφη σαν celebrity! 10 beauty look που θα αντιγράψεις (και θα αρέσεις)



Λίγο πριν την απονομή των Oscars στις 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν τα SAG awards και εμείς σταθερές στο ραντεβού μας, τα παρακολουθήσαμε όχι μόνο για τις απονομές αλλά και για το τι φόρεσαν και τι μυστικά ομορφιάς επίλεξαν οι αγαπημένες μας stars.

Για να δούμε μαζί, τα 10 καλύτερα beauty look που θέλουμε και εμείς να αντιγράψουμε :

1. Alicia Vikander : H πολλά υποσχόμενη ηθοποιός επέλεξε ένα sleek χτένισμα για τα ίσια μαλλιά της και smokey eyes στους τόνους του χρυσού για το μακιγιάζ της. Υπέροχη!

2. Amanda Peet : Η ηθοποιός πόνταρε στα πανέμορφα μάτια της, τονίζοντας τα με πολλέ στρώσεις μάσκαρα. Η αλογοουρά με την χωρίστρα στη μέση, ολοκλήρωσε ιδανικά το beauty look.

3. Julianne Moore : Τα κατακόκκινα και ''σήμα κατατεθέν'' μαλλιά της Julianne, έδειξαν υπέροχα με το ελαφρώς σπάσιμο. Όσον αφορά το μακιγιάζ, ήταν απλό και λαμπερό!

4. Kate & Rooney Mara : Οι αδερφές Mara σίγουρα είχαν τον ίδιο make-up artist μιας και η βάση τους ήταν υπέροχη και όλη η ένταση δόθηκε στη περιοχή των ματιών. Εντυπωσιακές!

5. Kiernan Shipka : Η Kiernan μας άρεσε πολύ γιατί άφησε τα φυσικά της φρύδια να ξεχωρίσουν και τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα!

6. Marisa Tomei : Η χωρίστρα στο πλάι είναι σέξι και το αποδεικνύει πλήρως και η επιλογή της Tomei!

7. Naomi Watts : H γλυκιά ηθοποιός έκανε μετά από καιρό την διαφορά και επέλεξε έντονο μπορντό κραγιόν. Τα καταγάλανα μάτια της τονίστηκαν ακόμα περισσότερο με αυτόν τον τρόπο.

8. Rachel McAdams : Ποιος είπε ότι τα κοντά μαλλιά δεν μπορούν να είναι σέξι και κυματιστά; Η Rachel τα κατάφερε!

9. Soirse Ronan : Η ηθοποιός Soirse διάλεξε μια σκιά στην απόχρωση του πάγου και της πήγε πολύ! Μπράβο!

10. Viola Davis : Μόνο η δυναμική Viola μπορεί να επιλέξει ένα έντονο μακιγιάζ και να μην φαίνεται υπερβολικό! Τα σαρκώδη της χείλη φυσικά ξεχώρισαν!

Δες εδώ, τις καλύτερες εμφανίσεις των SAG Awards!