SAG AWARDS: Τι φόρεσαν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί (και μας άρεσε)

Κουρασμένες από τα ταξίδια για την προώθηση των νέων τους ταινιών αλλά λαμπερές και σέξι οι A List πρωταγωνίστριες έκαναν πρόβα για τα Oscar.
SAG AWARDS: Τι φόρεσαν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί (και μας άρεσε)



Ξημερώματα μας βρήκαν με ένα φλυτζάνι ζεστό καφέ στο χέρι και το βλέμμα καρφωμένο στην τηλεόραση να θαυμάζουμε/ σχολιάζουμε/ ζηλεύουμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων γυναικών του θεάματος στο χολιγουντιανό κόκκινο χαλί των SAG Awards! 

Εν αναμονή της μεγάλης βραδιάς των Oscar (28/2), οι λαμπερές πρωταγωνίστριες προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με φορέματα, κοσμήματα, high heels και αστραφτερά αξεσουάρ στο event του Los Angeles. Άλλες τα κατάφεραν, άλλες όχι και τόσο... 

Ό τι κι αν φόρεσαν οι διάσημες βέβαια όλοι σήμερα μιλούν για την σχεδόν άκομψα προκλητική Susan Sarandon η οποία στα 69 της επέλεξε να εφανιστεί στη σκηνή με αυτό το κουστούμι: 

Για να δεις τους νικητές των βραβείων κάνε κλικ ΕΔΩ

Αυτές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε (από τις δηλώσεις των αφίξεων μας έμεινε η σπόντα της εκρηκτικής Laverne Cox προς την Ακαδημία των Oscar που φέτος θα βραβεύσει μόνο λευκούς σταρ του κινηματογράφου: Πρέπει να γιορτάζουμε τα βραβεία εκείνα που γιορτάζουν την διαφορετικότητα"):