Θέλεις πιο ζουμερά χείλη; Ο makeup artist της Kim Kardashian σού δείχνει τον τρόπο

Tips που θα μεταμορφώσουν τα χείλη σου, με τον πιο απλό-και ανώδυνο- τρόπο!
Θέλεις πιο ζουμερά χείλη; Ο makeup artist της Kim Kardashian σού δείχνει τον τρόπο



Στην οικογένεια Kardashian, η αλήθεια είναι πως εκείνη που ξεχωρίζει για τα ζουμερά χείλη της είναι η Kylie Jenner- αλλά αυτή τη περίπτωση χωράει συζήτηση μετά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι τα fillers έκαναν πολύ καλή δουλειά στην περίπτωσή της. 

Και εδώ έρχεται η Kim, η οποία αφού διαπίστωσε πως είναι και beauty infuential- είναι η πρώτη που μας "σύστησε" το contouring, μην το ξεχνάμε - έφτιαξε ένα application/ site όπου μεταξύ άλλων έχει και tutorials μακιγιάζ με τον αγαπημένο της makeup artist Mario Dedivanovic. Στο τελευταίο beauty video που ανέβασε, ο Dedivanonic μοιράζεται κάποια pro tips που κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρέμβαση του πλαστικού. 

"Ένα τέλειο tip αν θέλεις να κάνεις πιο ζουμερά τα χείλη σου είναι να βάλεις μια ιδέα highlighter ακριβώς στο κέντρο του άνω χείλους. Αμέσως θα δεις τη διαφορά: το highlighter "ανορθώνει" τα χείλη και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα. 

Σημαντικό επίσης είναι να τονίζεις τα χείλη με μια γραμμή, ένα δοκιμασμένο trick για αυτή την περίπτωση. Τι επιπλέον συμβουλεύει ο makeup artist; "Αν θέλεις να κάνεις την τέλεια γραμμή γύρω από τα χείλη, άπλωσε λίγο φον ντε τεν ή κονσίλερ πάνω στα χείλη σου και κάνε τη γραμμή ελάχιστα πιο κάτω από τη φυσική γραμμή τους, για εγγυημένα άψογο αποτέλεσμα. Αυτό το κόλπο θα κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει και πιο σφριγηλό. 

Δες όλο το tutorial εδώ