Τα χείλη της Kylie Jenner προκάλεσαν χαμό στο Twitter

Με σοβαρά... προβλήματα ασχολείται η μικρότερη της «βασιλικής» οικογένειας των reality shows…
Τα χείλη της Kylie Jenner προκάλεσαν χαμό στο Twitter



Η Kylie Jenner δεν άντεξε και ξέσπασε στα σχόλια που γίνονται για τα σαρκώδη χείλη της στο Twitter, σχολιάζοντας τα... σχόλια που έγιναν! 

Η 17χρονη Kylie, η οποία είναι η μικρότερη αδερφή των Kardashians και της Κendall Jenner, ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες με... duckface (δηλαδή σουφρώνοντας τα χείλη) και οι followers της δεν άντεξαν και έκαναν διάφορα επικριτικά σχόλια. Ούτε όμως η Jenner άντεξε και απάντησε...

«Για πόσο καιρό ακόμη θα συζητάμε το θέμα με τα χείλη μου. Ας ζήσουμε σαν άνθρωποι και ας μιλήσουμε για καμιά σημαντική μα@@@@α», απάντησε η 17χρονη Jenner στο Twitter, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά από extensions στην αγορά.

Οι... κακές γλώσσες αναφέρουν πως τα χείλη της Kylie δεν είναι τόσο σαρκώδη και απλά προσπαθεί να δείξει sexy, χωρίς να τα καταφέρνει, ωστόσο η ίδια δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της! Δυναμική η μικρότερη των Jenner

Να σημειώσουμε πως οι φήμες την θέλουν να είναι σε σχέση με τον rapper Τyga και μάλιστα ταξίδεψε μαζί του στην Ευρώπη για ρομαντικές διακοπές, κάτι που διέψευσε η μητέρα της, Kris Jenner.