Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι stars στα MTV Movie Awards 2015

Τι μαλλιά θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι;
Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι stars στα MTV Movie Awards 2015



Η αλήθεια είναι πως είχα περισσότερες ελπίδες για τα Mtv Movie Awards. Περίμενα να δω πιο πολλά έντονα κραγιόν και περισσότερη ποικιλία χτενισμάτων. Το συγκεκριμένα βραβεία ήταν πάντα πιο casual σε σχέση με τα Grammy και τα Academy Awards. Ίσως πρέπει να το πάρω απόφαση πως οι εποχές άλλαξαν και πως η λιτότητα δεν είναι απλά ο καθημερινός τρόπος ζωής αλλά πλέον είναι και στο fashion/beauty τομέα. Παρόλα αυτά ξεχώρισαν δύο trends. Η αλογοουρά και όπως σε κάθε βραβεία, το no make-up make-up.

Η ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ

Υπήρχε σε sleek σαν της Brittany Snow, σε κυματιστή όπως της Bella Thorne και με ένα vintage twist σαν της Cara Delevingne. Μην περιοριστείς λοιπόν σε ένα ύφος. Το καλοκαίρι κάνει τόση ζέστη που σίγουρα η κοτσίδα θα είναι από τα must χτενίσματα και είναι κρίμα να μην δοκιμάσεις όλα τα στυλ. Αντίγραψε τα μαλλιά των αγαπημένων σου για να κάνεις διαφορετική αλογοουρά κάθε μέρα!

ΤΟ NO MAKE-UP MAKE-UP

Δεν είναι καινούργια τάση γιατί σε κάθε βραβεία έχει από μια μικρή ενότητα. Αυτό σημαίνει πως είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, απέφυγε τα πολύ βαριά μακιγιάζ που θα σε δείχνουν γερασμένη. Φυσικά κάπου κάπου μπορείς να κάνεις το αγαπημένο σου smoky eyes για αλλαγή.

Τι άλλο υπήρχε στο χαλί; Κυματιστά μαλλιά, λίγο 60’s, έντονα κραγιόν με απαλό μακιγιάζ στα μάτια, pixie cut, επιρροές από τα καλοκαιρινά μαυρίσματα και έντονες βλεφαρίδες.

Δες εδώ τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί