MTV Movie Awards 2015 : Oι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποιες stars ξεχώρισαμε και γιατί...
MTV Movie Awards 2015 : Oι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί



MTV Movie Awards 2015, είναι πια παρελθόν και εμείς αποκλειστικά για εσάς ξενυχτήσαμε και τα παρακολουθήσαμε για να σας παρουσιάσουμε σήμερα το αγαπημένο για όλα τα κορίτσια θέμα, τις καλύτερες εμφανίσεις της φετινής διοργάνωσης. Ποιες άραγε ξεχώρισαν και έλαμψαν στο κόκκινο χαλί (το οποίο στην πραγματικότητα ήταν γαλάζιο!) με τις στιλιστικές τους επιλογές; Ποιες κατάφεραν και μπήκαν στην πολυπόθητη λίστα με τις καλοντυμένες; Λίγη υπομονή ακόμα, μιας και σε λίγο θα μάθετε και κυρίως θα τα δείτε όλα...

Όπως είναι φυσικό και όπως αρμόζει σε μια άκρως φαντασμαγορική ημέρα, όλες οι κυρίες τόσο της μεγάλης οθόνης όσο και του μουσικού πενταγράμμου, έβαλαν τα καλά τους και για άλλη μια χρονιά μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Άλλωστε τα απόλυτα teen βραβεία, λόγω της γενικότερης νεανικής και fun αύρας τους, είναι από τα λίγα που βλέπουμε τολμηρές και εκκεντρικές εμφανίσεις.

Tα sexy σύνολα, τα πολύχρωμα και λαμπερά looks σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις και εμείς με την σειρά μας δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε ενδελεχώς και να αναλύσουμε με κάθε λεπτομέρεια τον λόγο που ξεχώρισαν.

Δες εδώ, τις καλύτερες εμφανίσεις των βραβείων MTV Movie Awards της τελευταίας δεκαετίας!