MTV Movie Awards: Oι καλύτερες εμφάνισεις των τελευταίων χρόνων

Aς θυμηθούμε μαζί τι φόρεσαν οι stars την τελευταία δεκαετία...
MTV Movie Awards: Oι καλύτερες εμφάνισεις των τελευταίων χρόνων



Λίγες ώρες μόνο έμειναν, μέχρι η 24η απονομή MTV Movie Awards να ξεκινήσει και εμείς περιμένουμε την ώρα και την στιγμή μέχρι να δούμε τις διάσημες stars να κάνουν μία – μία την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί και φυσικά να αναλύσουμε το τι φόρεσαν. Τραγουδίστριες, ηθοποιοί και celebrities βάζουν τα δυνατά τους και με την βοήθεια τόσο των ενδυματολόγων τους όσο και των μακιγιέζ, με την στιλιστική τους επιλογή περιμένουν να μπουν στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Μέχρι εκείνη την στιγμή, ας θυμηθούμε παρέα ποιες κυρίες ξεχώρισαν τα προηγούμενα χρόνια και τι είχαν φορέσει στα εκάστοτε MTV Movie Awards.

H Rihanna, η Charlize Theron και πολλές άλλες ακόμα με το πέρασμα των χρόνων έχουν πραγματοποιήσει λίγες από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και πάντα τα σχόλια ήταν τα καλύτερα για την επιλογή των φορεμάτων τους, με αποτέλεσμα να τις θυμόμαστε ακόμα με νοσταλγία.

Ας δούμε στην παρακάτω gallery τι είχαν φορέσει οι αγαπημένες μας stars στο κόκκινο χαλί και είχαν κλέψει και με το παραπάνω όλες τι εντυπώσεις! Άραγε πόσο έχουν αλλάξει από τότε;

Δες εδώ, τις φετινές υποψηφιότητες των MTV Movie Awards.