Bad Hair Day; Τι λέει το χτένισμα που προτιμάς για το χαρακτήρα σου!

Όχι το αγαπημένο σου. Εκείνο που κάνεις καθημερινά...
Bad Hair Day; Τι λέει το χτένισμα που προτιμάς για το χαρακτήρα σου!



Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από το να πρέπει να φτιάξεις μαλλί και να βαφτείς κάθε πρωί, πριν πας στη δουλειά, ενώ καλά καλά δεν έχεις καταφέρει να ανοίξεις τα μάτια σου. Ούτε έχεις πιει καφέ. Πρέπει όμως να πας σαν άνθρωπος στο γραφείο. Να είσαι όμορφη και περιποιημένη. Παίζει και αυτό το ρόλο του στη δουλειά σου. Ο τρόπος που προτιμάς να πιάνεις τα μαλλιά σου, ειδικά όταν δεν είναι φρεσκολουσμένα ή τις ημέρες που κοιμήθηκες λίγο παραπάνω και δεν προλαβαίνεις να τα περιποιηθείς, μαρτυρά ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Το ήξερες; Κάνε το τεστ!

Κοτσίδα:  Είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να μαζέψεις τα μαλλιά σου όταν είναι ατίθασα και δεν στρώνουν με τίποτα. Γι’ αυτό και όταν έχεις μια bad hair day δεν θα κάτσεις να σκάσεις και πολύ. Θα τα μαζέψεις με ένα λαστιχάκι σε χαλαρή κοτσίδα και είσαι έτοιμη! Αυτό δείχνει ότι είσαι άνθρωπος που επιλέγεις τα απλά και εύκολα πράγματα. Δουλεύεις σκληρά και παλεύεις με νύχια και με δόντια για να φέρεις εις πέρας τους στόχους σου, αλλά υπάρχουν και στιγμές που εύχεσαι να είχες ένα μαγικό ραβδάκι που μόλις το κουνούσες, όλες οι δουλειές που έχεις να κάνεις, να έχουν με μιας ολοκληρωθεί άψογα. Κρύβεις ακόμα ένα παιδί μέσα σου και είσαι άνθρωπος πρόσχαρος και ενθουσιώδης.

Ψηλός κότσος: Βαριέσαι τρομερά να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου, γι’ αυτό έχεις ανακαλύψει τον πιο απλό τρόπο για να δείχνεις κομψά ατημέλητη: μαζεύεις τα μαλλιά σου κότσο, στην κορυφή του κεφαλιού. Μέσα σε 10 λεπτά το πολύ, είσαι έτοιμη για το γραφείο. Πετάς και ένα κόκκινο κραγιόν και είσαι άψογη! Είσαι άνθρωπος που τα θέλεις όλα έτοιμα. Δεν θέλεις να ζορίζεσαι ιδιαίτερα και δεν είσαι και πολύ υπομονετική. Αν γινόταν να τα είχες όλα στα πόδια σου, χωρίς να κουνήσεις καν το μικρό σου δαχτυλάκι, θα ήσουν πανευτυχής!

Καπέλο: Ούτε κοκαλάκια, ούτε τσιμπιδάκια. Πετάς το εντυπωσιακό καπελάκι σου και είσαι έτοιμη! Ποιος θα καταλάβει ότι το μαλλί σου είναι άλουστο ή ότι οι φύτρες σου είναι πιο ατίθασες από ποτέ; Το καπέλο είναι η πιο σίγουρη και stylish επιλογή, για να δείχνεις πάντα προσεγμένη και chic. Είσαι πρακτικός άνθρωπος και σου αρέσει να προσεγγίζεις κάθε πράγμα με το οποίο καταπιάνεσαι με απλότητα και ψυχραιμία. Δίνεις αξία στα πάντα και σπάνια αγχώνεσαι και πελαγώνεις. Πιστεύεις ότι για όλα υπάρχει μια λύση. Είσαι ο ορισμός του θετικού και χαρούμενου ανθρώπου.

Πλεξίδα στο πλάι: Είσαι φιλόζωη, αγαπάς τους φίλους σου και είσαι τελειομανής. Κάθε φορά που πρέπει να αγοράσεις κάπoιο δώρο σε έναν δικό σου άνθρωπο, κάνεις λεπτομερή έρευνα και δίνεις μεγάλη σημασία σε αυτό που θα επιλέξεις. Εκτιμάς τη λεπτομέρεια και σπάνια αφήνεις κάτι στην τύχη. Σου αρέσει να πηγαίνεις για ψώνια, αλλά χρειάζεσαι μια αιωνιότητα μέχρι να αποφασίσεις τι θα αγοράσεις τελικά.

Φρεσκάρεις λίγο το χθεσινό στυλ: Χθες το απόγευμα είχες κάνει τα μαλλιά σου μπούκλες για τη βραδινή σου έξοδο, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις σήμερα, πριν φύγεις για τη δουλειά, είναι να φρεσκάρεις λιγάκι το χθεσινό σου χτένισμα. Είσαι άνθρωπος που αποφεύγεις και φοβάσαι τις μεγάλες αλλαγές. Δεν εγκαταλείπεις εύκολα την προσπάθεια και προσπαθείς να διορθώσεις ό,τι προκύπτει στη ζωή σου και όχι να το εγκαταλείψεις. Έχεις πείσμα, υπομονή και  είσαι αισιόδοξη.

Τέλειο μαλλί καθημερινά: Ακόμα και να είναι άλουστο, θα βρεις τον τρόπο να κάνεις την τέλεια κοτσίδα ή το τέλειο σινιόν μέσα σε λίγα λεπτά και θα φαίνεσαι λες και μόλις βγήκες από κάποιο κομμωτήριο. Δίδαξέ μας! Είσαι ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να φορέσει το πιο cool outfit και να δείχνει τόσο περιποιημένη και σέξι. Χωρίς καν να προσπαθήσεις, είσαι πάντα στιλάτη,  λες και έχεις βγει από κάποιο περιοδικό μόδας. Είσαι δυνατός χαρακτήρας, έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι σκληρή στη δουλειά σου, τελειομανής και φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ό,τι κι αν σου ζητηθεί.

Κοντό μαλλί: Έχεις κοντό μαλλί και αυτό σου λύνει κάπως τα χέρια. Βάζεις λίγη λακ ή κερί και με δυο κινήσεις, είσαι έτοιμη! Ποτέ δεν φαίνεσαι ατημέλητη και απεριποίητη. Σου αρέσει η οργάνωση και δεν θέλεις να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Λειτουργείς σχεδόν πάντα με βάση τη λογική κι αυτό συμβουλεύεις και τους φίλους σου να κάνουν.

Διάβασε ΕΔΩ τις πιο περίεργες αλήθειες για τα μαλλιά σου!