Φθινοπωρινά αρώματα 2015: Οι νέες αφίξεις της σεζόν!

Ψάχνεις το νέο αγαπημένο σου άρωμα; Πριν την βόλτα σου για perfume shoppingπάρε μια πρώτη μυρωδιά από το ρεπορτάζ μας!
Φθινοπωρινά αρώματα 2015: Οι νέες αφίξεις της σεζόν!



Όχι, το αρνούμαστε. Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει. Και κρατιώμαστε από ό,τι μπορούμε για να μην το αφήσουμε να φύγει. Από φωτογραφίες, αποδράσεις-express, κουβέντες, αναμνήσεις, ακόμα και το αγαπημένο καλοκαιρινό άρωμα που έντυσε τις στιγμές μας, συνεχίζουμε να φοράμε. 

Από την άλλη πώς να μην αντέξεις να δοκιμάσεις τα νέα φθινοπωρινά κοκτέιλ που έρχονται στα χέρια σου; Και πώς να μην γράψεις για τα new entries που ήδη έχουν κάτσει στα stands των καταστημάτων, έτοιμα για την ώρα που θα βγουν στο προσκήνιο; Δεν γίνεται!

Ανοίξαμε, φορέσαμε και ιδού: 10+1 αρώματα που σε περιμένουν να τα μυρίσεις για να ανακαλύψεις ανάμεσά τους εκείνο το one-and-only που θα ντύσει τις χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες σου! 

Α, και επειδή εμείς εδώ στο followme θέλουμε όπου περνάς να κάνεις εντύπωση (την καλύτερη εννοείται), διάβασε και 5 βασικά tips για να φοράς σωστά το αγαπημένο σου άρωμα: 

1. Σαν βγεις για perfume shopping δείξε αυτοσυγκράτηση: μην δοκιμάσεις περισσότερα από 3 αρώματα στο εσωτερικό του χεριού σου, γιατί στο τέλος θα γίνουν όλα ένα blend και η μύτη σου δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει ευωδιές.

2. Προσπάθησε να μην είσαι παρορμητική. Το καινούριο άρωμα που φοράει η κολλητή σου μπορεί να είναι to die for  επάνω της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι το ίδιο και σε σένα. Για να είσαι σίγουρη για την αγορά σου, δοκίμασέ το και άφησέ το πάνω σου για μία ώρα, για να δεις πώς μεταμορφώνεται στην επιδερμίδα σου. Το ίδιο ισχύει για κάθε άρωμα που δοκιμάζεις. 

3. Μην τρίβεις τους καρπούς σου. Θεωρείται must αλλά είναι no-no. Το τρίψιμο ανεβάζει τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας και επηρεάζει τον χαακτήρα του αρώματος, προς το χειρότερο. 

4. Αν σκοπεύεις να περάσεις πολλές ώρες σε έναν κλειστό χώρο με κόσμο, φρόντισε να μην τους βγάλεις νοκ άουτ με το άρωμά σου. Βάλε ελάχιστη ποσότητα ή, αν έχεις την δυνατότητα, αγόρασε και την αντίστοιχη κρέμα σώματος που μπορείς να φοράς αντί για το άρωμά σου και να το αισθάνεσαι διακριτικά πάνω σου όλη μέρα. 

5. Για να μυρίζουν υπέροχα τα μαλλιά σου όλη μέρα, ψέκασε το άρωμά σου σηκώνοντας το χέρι σου ψηλά και περπάτησε μέσα στο ευωδιαστό "σύννεφο" μπροστά σου. Προσοχή: δεν ψεκάζεις ποτέ κατευθείαν το άρωμα στα μαλλιά εκτός αν πρόκειται για hair mist. 

Διάβασε ακόμα

Back to school: Το τέλειο μακιγιάζ για την πρώτη μέρα 

5 trend που πρέπει να δοκιμάσεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι