Back to school: Το τέλειο μακιγιάζ για την πρώτη μέρα

Πώς θα εντυπωσιάσεις χωρίς να βαφτείς έντονα.
Back to school: Το τέλειο μακιγιάζ για την πρώτη μέρα



Σύντομα ανοίγουν τα σχολεία και οι σχολές. Αυτό σημαίνει ότι θα δεις πάλι τόσους ανθρώπους μετά από τόσο καιρό.  Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται να πας ειδικά την πρώτη μέρα στα χάλια σου. Θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα αλλά χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες. Βρες λοιπόν το κατάλληλο σύνολο, επέλεξε ένα από αυτά τα χτενίσματα και κάνε αυτό το μακιγιάζ που ακολουθεί.

Το πιο κατάλληλο μακιγιάζ για σχολείο είναι το πολύ απλό. Ούτε eyeliner, ούτε έντονα χείλη. Δεν έχεις και τον χρόνο το πρωί να ετοιμαστείς με την ησυχία σου. Φρόντισε λοιπόν να είναι το δέρμα σου άψογο!

 

 

● Το προηγούμενο βράδυ κάνε μια απολέπιση στο πρόσωπό σου για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα σου θαμπό. Μόλις τελειώσεις κάνε μια μάσκα προσώπου ώστε να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου.

● Το πρωί της μεγάλης μέρας πλύνε το πρόσωπό σου με ένα ειδικό σαπούνι ώστε να ξεκινήσεις με έναν καθαρό καμβά. Στη συνέχεια άπλωσε μια κρέμα ημέρας με SPF για να ενυδατώσεις το δέρμα σου.

● Ώρα για μακιγιάζ! Βάλε μια BB ή CC cream αντί για foundation που δεν 'κάθονται' τόσο βαριά στο πρόσωπο. Γέμισε τα φρύδια σου για να φαίνονται πιο πυκνά με ένα μολύβι χειλιών ή σκιές. Τόνισε τα μάτια βάζοντας μόνο λίγη μάσκαρα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες ενώ δώσε χρώμα στα μήλα σου με λίγο ρουζ. Τέλος, βάλε στα χείλη σου ένα lip gloss για να ολοκληρώσεις το look.