H Khloe Kardashian είχε γενέθλια και ήταν λυπημένη! Ο λόγος;

Μόλις έκλεισε τα 32 χρόνια της!
H Khloe Kardashian είχε γενέθλια και ήταν λυπημένη! Ο λόγος;



Η Κhloe Kardashian μόλις έγινε 32 ετών και όπως η ίδια παραδέχτηκε η ημέρα των γενεθλίων της δεν την κάνει και τόσο χαρούμενη πια. 
Η σταρ δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές ,που θα μπορούσε να δεχτεί κάποιος, από τους δικούς της ανθρώπους αλλά και από όλους τους fan της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκάλυψε το E! η Khloe σε προσωπικό της blog Khloewithak.com απάντησε σε 11 ερωτήσεις που της έκαναν οι θαυμαστές της. Μέσα σε αυτές η μία τη ρωτούσε αν η μεγάλη της μέρα την κάνει χαρούμενη. Εκείνη έγραψε: "Αγαπώ τα γενέθλια των άλλων ανθρώπων, αλλά για να είμαι ειλικρινής, νιώθω πολύ λυπημένη στα δικά μου γενέθλια".

Η 32χρονη πλέον Kardashian παραδέχτηκε ότι ο λόγος που νιώθει έτσι, είναι ότι έχει πολύ κακές εμπειρίες στο παρελθόν της αυτή την συγκεκριμένη μέρα. Προφανώς εννοούσε με αυτό, ότι της φέρνει στο μυαλό τη στιγμή που ο  πρώην σύζυγός της Lamar Odom την απάτησε τη μέρα των γενεθλίων της όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι! 

H Khloe ακόμα είπε ότι το αγαπημένο της ποτό γενεθλίων είναι η σαμπάνια κια το αγαπημένο της ρούχο είναι τα Jumpsuits γιατί την κάνουν να αισθάνεται πολύ sexy!

Διάβασε ακόμα: Khloe Kardashian: OJ Simpson κάνει τεστ πατρότητας! Είναι ο αληθινός της πατέρας;