Khloe Kardashian: OJ Simpson κάνει τεστ πατρότητας! Είναι ο αληθινός της πατέρας;

ΟJ Simpson ή Rob Kardashian ο πατέρα της Khloe;
Khloe Kardashian: OJ Simpson κάνει τεστ πατρότητας! Είναι ο αληθινός της πατέρας;



Νέο σκάνδαλο για την οικογένεια Kardashian και συγκεκριμένα για την Khloe! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της daily mail ο κατάδικος και πρώην οικογενειακός φίλος της οικογένειας, OJ Simpson, θα υποβληθεί σε test πατρότητας για να διαπιστώσει αν είναι ο βιολογικός πατέρας της Khloe!

Ο ΟJ μάλιστα δήλωσε ότι θα συμφωνήσει να κάνει το τεστ μόνο αν η σταρ ριάλιτυ τον επισκεφτεί στη φυλακή Lovelock Correctional Center στη Νεβάδα, όπου εκτίει την ποινή των 33 ετών για ληστεία. Με αυτόν τον τρόπο, όπως δήλωσε θα δείξει εκείνη ότι τον σέβεται.

Ο Οj Simpson είχε γίνει γνωστός ως ο κατηγορούμενος στη “δίκη του αιώνα” για τη δολοφονία πρώην συζύγου του Nicole Brown και του φίλου της Ron Goldman το 1995 και είχε αθωωθεί “ανήθικα”, όπως ανέφεραν τα μέσα τότε.

Δικηγόρος στη δίκη αυτή ήταν ο Rob kardashian, ο πατέρας της Kim, Kourtney και μάλλον της Khloe.

Στη συνέχεια της ζωής του o Simpson παρέμεινε ασταθής, και το 2008 καταδικάστηκε σε 33 χρόνια φυλακής για ένοπλη ληστεία όπου προσπάθησε να κλέψει αθλητικά αναμνηστικά τα οποία ισχυριζόταν ότι ήταν δικά του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται ερωτήματα για την πατρότητα της Khloe. Το όλο θέμα ξεκίνησε δημοσίως το 2009 κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians.

Στα απομνημονεύματα που κυκλοφόρησε η Kris Jenner, δύο χρόνια αργότερα, παραδέχτηκε ότι ήταν άπιστη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Rob Kardashian, αν και δεν ανέφερε με ποιον.

Μετά το χωρισμό τους η Kris Jenner με τον Rob Kardashian, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2003, εκείνος παντρεύτηκε δύο φορές ακόμη. Και τις δύο φορές οι δυο γυναίκες του υποστήριξαν ότι ο ίδιος τους είπε πως η Khloe δεν είναι δικό του παιδί.

Το ζήτημα της πατρότητας της Khloe εμφανίστηκε και πάλι την περασμένη εβδομάδα σε ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα της Robert Kardashian που ονομάζεται: «Ο άνθρωπος που έσωσε τον OJ Simpson», και το οποίο προβλήθηκε στο Reelz.

 

Αναμένονται πολλές εξελίξεις!

Διάβασε ακόμα για την Khloe Kardashian: Αποκάλυψη σοκ! Γιατί οι στυλίστες δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της