Street style: Looks που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα

Θυμήσου την λέξη basic, είναι σημαντικό
Street style: Looks που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα



Κάθε φορά που βρισκόμασε στο όριο της αλλάγής κάθε εποχής, σκεπτόμαστε τι θα φορέσουμε και πως στην πραγματικότητα θα κάνουμε την εκάστοτε μετάβαση πιο εύκολη. Aν βέβαια βάλεις κάτω τα πράγματα και το σκεφτείς, υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα, αξεσουάρ αλλά και total look, τα οποία γι' αυτήν την περίοδο αποτελούν εγγύηση για το πιο πετυχημένο προσωπικό σου στιλ.

Για του λόγου το αληθές, check παρακάτω μερικά looks που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα. Διάλεξε τα αγαπημένα σου outfit και άρχισε τα στιλιστικά πειράματα!

1. Mια απλή μαύρη μπλούζα σε συνδυασμό με μια πλισέ φούστα φορεμένη ψηλόμεσα αποτελεί ένα look που ποτέ δεν θα χαρακτηριστεί πασέ ή κακόγουστο. Αν επιλέξεις και μάυρες ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα θα το το ολοκληρώσεις με μεγάλη επιτυχία. Ως αξεσουάρ μια τσάντα στο ίδιο χρώμα και κλασικά γυαλιά ηλίου δώσουν το chic στοιχείο που τόσο χρειάζεσαι.

2. Ένα λευκό τοπ, ένα δερμάτινο jacket (όσο ακόμα έχει ψύχρα τα βράδια) και ένα τζιν παντελόνι είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας όσον αφορά το ανοιξιάτικό σου νττύσιμο.

3. Υπήρχε περίπτωση να έλειπε από την σημερινή μας λίστα το μαύρο φόρεμα. Σε μίνι, μίντι, μάξι ή σε όποια άλλη εκδοχή του, φόρεσε το και συνδύασε το με μαύρα μποτάκια ή με σανδάλια ή σνίκερς και ένα εντυπωσιακό μικρό μαύρο τσαντάκι. Κλασική και πάντα στιλάτη!

4. Θες να δοκιμάσεις λευκό με μπλε και το ναυτικό στιλ σου να μην φαίνεται παλιακό; Το παρακάτω look θα σου προσφέρει και τα 2 με τον πιο chic τρόπο. Τι θα χρειαστείς; Μια λευκή ζιπ-κιλότ, ένα μπλε blazer σε ναυτικό στιλ και 1 ζευγάρι μπλε γόβες. 

 

 

5. Ώρα για λίγο girly στιλ. Δοκίμασε ένα shirtdress και συνδύασε το με ψηλοτάκουνα και με μια tote τσάντα. Για να πετύχει το συγκεκριμένο ντύσιμο παίξε με basic χρώματα, η επιλογή δική σου!

6. Αν θες ένα total look το οποίο θα το φοράς μέσα σε 1 λεπτό, τότε πρέπει να δοκιμάσεις την τζιν σαλοπέτα. Σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο παλτό από πάνω θα θες να το φοράς κάθε μέρα.

7. Aν έχεις βαρεθεί τα μαύρα ρούχα, αντικατέστησε τα με μπλε. Το σκούρο μπλε είναι αρκετά σικάτο και basic χρώμα που θα το αγαπήσεις από την πρώτη φορά που θα το δοκιμάσεις. Πες ναι στο total blue look και κάνε την διαφορά!

MFW: Έμαθες ότι ο οίκος Gucci, γύρισε την πλάτη στα social media;