Get the look: Με total ριγέ look η Alessandra Ambrosio εντυπωσιάζει

Και σίγουρα παίρνει το χρυσό μετάλλιο τουστιλ
Get the look: Με total ριγέ look η Alessandra Ambrosio εντυπωσιάζει



Η Alessandra Ambrosio αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και δεν θα μπορούσε να λείπει από την Βραζιλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες που διεξάγονται αυτό τον μήνα, αφού η ίδια κατάγεται από εκεί. Όταν λοιπόν δεν παρακολουθεί αγώνες , κάνει μπάνια στις πανέμορφες παραλίες και εννοείται βόλτες με τα παιδιά της.

Σε μια από αυτές τις βόλτες, μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, αφού επέλεξε ένα total ριγέ look, το οποίο άνετα θα δοκιμάζαμε και εμείς. Συγκεκριμένα η Alessandra Ambrosio φόρεσε ένα co-ord ασπρόμαυτο  ριγέ σύνολο (ασορτί τοπ με παντελόνα), το οποίο συνδύασε εξαιρετικά με μαύρη τσάντα χειρός και καφέ πέδιλα. Το look ολοκλήρωσε με γυαλιά ηλίου τύπου aviator, που ταίριαξαν απόλυτα με το stylish σύνολο.

Μια στιλιστική επιλογή που κάθε γυναίκα μπορεί να διαλέξει, αφού το ψηλόμεσο παντελόνι πηγαίνει σε όλες και κρύβει τυχόν ατέλειες. Από το πρωί έως το βράδυ, στην πόλη ή όχι, δοκίμασε και εσύ το στιλ που προτείνει. Αν δεν ξέρεις πως να αρχίσεις, δες την gallery που ακολουθεί και ξεκίνησε τους συνδυασμούς!

Η blogger Blair Eadie, σου δείχνει πως να ντυθείς στην πόλη με στιλ!