Get the look: Πως να ντυθείς chic στην πόλη το καλοκαίρι

Όσο πιο minimal, τόσο καλύτερα
Get the look: Πως να ντυθείς chic στην πόλη το καλοκαίρι



Είσαι και εσύ ακόμα στην Αθήνα και περιμένεις να έρθει η πολυπόθητη άδεια σου; Μην στεναχωριέσαι γιατί και εμείς συμπάσχουμε μαζί σου. Ότι βρίσκεσαι όμως ακόμα στην πόλη και δεν είσαι σε κάποιο νησί να κάνεις τις βόλτες σου, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις την δυνατότητα να ‘’βολτάρεις’’ στην άδεια Αθήνα (τι καλύτερο;).  Και μιας θα το κάνεις, κάντο όπως η γνωστή fashion blogger Blair Eadie, η οποία για μια απλή βόλτα στην πόλη επέλεξε το πιο σικάτο look.

Τι και αν κάνει ζέστη και καύσωνα, συγκεκριμένα διάλεξε ένα λευκό μίνι φόρεμα με prints, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα και λεοπάρ γυαλιά ηλίου. Και αυτό ήταν, δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω για να εντυπωσιάσει, παρά μόνο το κόκκινο κραγιόν που ποτέ δεν αποχωρίζεται. Ένα ντύσιμο που μπορείς να επιλέξεις και εσύ πολύ εύκολα από το πρωί έως το βράδυ.

Γι’ αυτό πριν ξεκινήσεις τις διακοπές σου, βρες την πιο chic πλευρά σου και κάνε το φετινό καλοκαίρι ξεχωριστό. Και αν όλο αυτό το θεωρείς βουνό, δες την gallery που ακολουθεί και δημιούργησε παρόμοιο look με αυτό της Blair. So easy!

H Chiara Ferragni με το πιο girly-rock look που θα ιες να δοκιμάσεις!