Ποια fashion e-shops έχουν τα λιγότερα εώς μηδενικά έξοδα αποστολής;

Προετοιμάσου έτσι ώστε το on-line shopping να γίνει αγαπημένη σου συνήθεια...
Ποια fashion e-shops έχουν τα λιγότερα εώς μηδενικά έξοδα αποστολής;



Έχετε αναλογιστεί πόσες ώρες συνολικά σπαταλάτε κοιτάζοντας και ψάχνοντας ρούχα και παπούτσια στο διαδίκτυο; Αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα είναι σίγουρα περισσότερος χρόνος από αυτόν που κοιτάτε και παρατηρείτε τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Κι όμως αυτή η ευκολία που χαρίζουν τα e-shops τόσο στην ποικιλία όσο και στην άμεση εξυπηρέτηση , είναι αυτά που τα κάνουν μοναδικά και εμείς να μην ξεκολλάμε από την καρέκλα και την οθόνη του υπολογιστή μας. Ένα πράγμα που απασχολεί και είναι πολύ φυσικό, είναι πριν ολοκληρώσετε την εκάστοτε ηλεκτρονική παραγγελιά σας να κοιτάτε εφόσον έχει έξοδα αποστολής, πόσο ακριβώς θα κοστίσουν για αποστολή στην Ελλάδα.

Για να σας λύσουμε κάπως τα χέρια, παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με ξένα e-shops τα οποία στέλνουν στην χώρα μας και παρέχουν από μηδενικά έξοδα αποστολής μέχρι λίγα ευρώ.

NET-A-PORTER :

Στο αγαπημένο site που συγκεντρώνει όλα τα επώνυμα προϊόντα, η standard αποστολή για την χώρα μας κοστίζει 15,00 ευρώ με παράδοση 5-6 ημερών και η express κυμαίνεται στα 25,00 ευρώ με παράδοση 2-3 ημερών.

Shopbop :

Αν η παραγγελία σας κυμαίνεται από 1,00 ευρώ μέχρι 99,00 ευρώ θα είναι 10,00 ευρώ, αλλιώς αν βάλετε στο καλάθι σας ένα προϊόν ή περισσότερα πάνω από 100,00 ευρώ τότε τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν.

Asos :

Οτιδήποτε παραγγείλετε από 30,00 ευρώ και πάνω η αποστολή δεν θα έχει καμία επιβάρυνση. Αλλιώς αν επιλέξετε κάτι που δεν φτάνει αυτό το ποσό, τόσο με την standard όσο και με την express αποστολή θα επιβαρυνθείτε με 3,00 ευρώ.

New Look :

Στο συγκεκριμένο site αν η παραγγελία σας συμπληρώνει 65,00 ευρώ και πάνω τότε η αποστολή στο σπίτι σας θα είναι δωρεάν. Αν πάλι επιλέξετε την standard και την express αποστολή αντίστοιχα, τότε θα επιβαρυνθείτε με 5,99 και 12,00 επιπλέον.

Luisa Via Roma :

To e-shop που αγαπάει ιδιαίτερα τις γυναίκες, το αποδεικνύει περίτρανα με τα έξοδα αποστολής να είναι εντελώς δωρεάν.

Boohoo :

Και σε αυτή την περίπτωση αν το συνολικό ποσό της παραγγελιάς σου είναι από 25,00 ευρώ και πάνω τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τα έξοδα αποστολής, αφού είναι δωρεάν.

Missguided :

Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής στο σπίτι σου και στην Ελλάδα είναι 5,00 ευρώ. Αποτελεί μια καλή τιμή για τα δεδομένα των e-shops του εξωτερικού.

Choies :

Ναι κορίτσια χαρείτε άφοβα! Μηδενικά έξοδα αποστολής στο συγκεκριμένο e-shop και εμείς απλά πετάμε από την χαρά μας.

Urbanoutfitters :

Αν σας αρέσει κάτι από αυτό το e-shop και θέλετε να το αποκτήσετε, θα πρέπει να θυμάστε ότι η standard αποστολή των αγορών σας θα σας επιβαρύνει με 13,99 ευρώ.

Topshop :

Το γνωστό σε όλες e-shop, χαρίζει τα έξοδα αποστολής σε όσες από εσάς στο τελικό check out, το καλάθι αγορών δείχνει 75,00 ευρώ και άνω!

Δες εδώ, ποια νέα σειρά παπουτσιών θα γίνει η νέα μας εμμονή;

Tags: