Αυτή είναι η σειρά παπουτσιών που θα γίνει η νέα μας εμμονή

Τι λες, ακόμα να τα ερωτευτείς;
Αυτή είναι η σειρά παπουτσιών που θα γίνει η νέα μας εμμονή



Πόσο μου αρέσει να ανακαλύπτω συνεχώς νέα πράγματα για τη μόδα στο διαδίκτυο και συγχρόνως καινούργιες σειρές και μάρκες τόσο ρούχων όσο και παπουτσιών. Είναι αυτή η στιγμή που κοιτάς ένα προϊόν μέσα από την ''κρύα'' και απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή σου, και όμως καταφέρνεις και το ερωτεύεσαι. Και αν είναι συγκεκριμένα και παπούτσι αυτό που κοιτάς, τότε η αντίδραση σου είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Έτσι συνέβη και σε εμένα, καθώς τυχαία έπεσα πάνω σε μια καινούργια μάρκα παπουτσιών, η οποία πραγματικά είναι πολύ υποσχόμενη και στο προσεχές μέλλον θα ακούσουμε πολλά γι' αυτή. Το όνομα της Raye και μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά εδώ, για να πάρετε μια μικρή γεύση και να κρίνετε με τα δικά σας μάτια και γούστο αν σας αρέσουν όσο εμάς.

Η συγκεκριμένη σειρά παπουτσιών τα έχει όλα, ψηλοτάκουνες γόβες, πέδιλα, εσπαντρίγιες, παντόφλες και gladiators θα σας ενθουσιάσουν στο λεπτό. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 125,00 ευρώ μέχρι 265,00 ευρώ και αν σκεφτείς ότι το παπούτσι έκτος από διαχρονικό οφείλει να είναι και ποιοτικό,μάλλον θα τις λέγαμε λογικές. Η παρακάτω gallery με τα πιο ωραία σχέδια που διαλέξαμε να δεις θα σε πείσει για ποιο λόγο ακριβώς τα ξεχωρίσαμε..

Δες εδώ, τις dream buy εσπαντρίγιες της σεζον!