Paris fashion week : H minimal συλλογή του οίκου Dior είναι γεγονός για το φθινοπώρο-χειμώνα 2015/2016

Tα ιδιαίτερα prints, έκλεψαν τις εντυπώσεις!
Paris fashion week : H minimal συλλογή του οίκου Dior είναι γεγονός για το φθινοπώρο-χειμώνα 2015/2016



Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει ερωτευτεί έστω και μια φορά στην ζωή της, κάποια δημιουργία του οίκου Dior. Πάντα στο πλευρό της γυναίκας, φροντίζει να την ντύνει κομψά, ιδιαίτερα και να αναδεικνύει την θηλυκότητα της.

Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, περιμένουμε κάθε φορά με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι νέο έχει να μας προτείνει ο αγαπημένος μας οίκος. Και φυσικά ποτέ δεν μας απογοητεύει.

Αυτή τη φορά η συλλογή ready to wear για το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα, μας εξέπληξε αρκετά. Οι εντυπωσιακές floral δημιουργίες που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια αντικαταστάθηκαν από minimal φορέματα, παλτό και κοστούμια.

O σχεδιαστής του οίκου,Raf Simons δήλωσε ότι η συγκεκριμένη συλλογή αποτελεί μια από τις πιο σκοτεινές σε αντίθεση με τις παλιότερες. Επίσης πρόσθεσε ότι ήθελε να αναδείξει το σέξι στοιχείο με τον αισθησιασμό να διαχέεται σε όλη την πασαρέλα.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα ιδιαίτερα σχέδια που θύμιζαν animal prints στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, τις ιδιαίτερες τσάντες, τους λαμπερούς γιακάδες, τα χρώματα σε γήινους τόνους, τις γούνες αλλά και τα minimal μονόχρωμα κοστούμια.

Εσένα πως σου φάνηκ η στροφή του οίκου Dior; Δες εδώ την collection του Balmain και εδώ του Lanvin, για να μπορείς να συγκρίνεις.